IŠLA JE SA NJIM NA PRIPREME, ONDA JE USLEDIO RASKID: Ova poznata dama je bivša devojka Bogdanovića, sada ima porodicu sa MANEKENOM!

Bogdan i tada Anja Škuletić otpočeli su romansu početkom 2014. godine, da svoju ljubav definitivno okončali naredne godine u septembru. Za vreme njihove veze košarkaš je bio veoma aktivan na društvenim mrežama, pa je delio sa pratiocima njihove zajedničke trenutke, a jednom prilikom je podelio i da na pripreme za utakmice obavezno sa njim ide i atraktivna Anja.

Foto: Instagram

U zenitu ljubavi njihovi Instagram profili su bili preplavljeni zajedničkim fotografijama i videlo se kako su zaljubljenu do ušilu. Nažalost, raskid je usledio 2015. godine, a tada je i Bogdan nastupao za srpsku reprezentaciju na Evropskom prvenstvu.

 

Oboje danas vode veoma uspešne i srećne živote. Anja se udala za manekena Dušana Šušnjara sa kojim je osnovala i porodicu. I dalje je aktivna na društvenim mrežama i jedna je od žena sa uticajem na platformama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anja Šušnjar (@vergarova)

U poslednje vreme se piše i da je Bogdan ponovo zaljubljen.

Prema pisanju domaćih medija, u pitanju je manekenka i dizajnerka Britani Neta, koja je svojevremeno bila prva pratilja na izboru za Mis Nju Džersija.

 

Britani je, inače, diplomirala na Tehnološkom institutu za modu za tehnički dizajni i istoriju umetnosti, a godinama se uspešno bavi modelingom. Već neko vreme radi kao tehnički dizajner u kompaniji Fiserv, a bavi se i aktivizmom, konkretno ženskim pravima i teži da žene budu zastupljenije u tehnološkom sektoru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anja Šušnjar (@vergarova)

Nije poznato koliko su dugo u vezi naš Bogdan i lepa Amerikanka, a košarkaš obično ne priča za medije o svom privatnom životu, niti deli fotografije svojih partnerki na Instagramu, pa verovatno sam neće otkrivati previše ni ovog puta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anja Šušnjar (@vergarova)

Podsetimo, on je dugo bio u vezi s mladom teniserkom Olgom Danilović, a njih dvoje su svoju ljubav skrivali o očiju javnosti, pa su tako samo jednom uslikani zajedno na istom događaju.

Izvor: Glossy