ZNAKOVI DA NAS MUŠKARCI VARAJU KOJI SU NAM SVE VREME ISPRED NOSA

Drage moje, pred nama je opipljiva tema. Sama pomisao na prevaru nam svima stvara čvor u stomaku, i  većina nas okreće glavu i na pomen iste, ali ne možemo pobeći od istine — svaki muškarac vara.

Sad kad smo to apsolvirale vreme je da ih podelimo u dve kategorije — one koje smo uhvatile i one koje ćemo tek uhvatiti. Čitajući raznovrsnu literaturu i provodeći sate i sate slušajući drugarice kako im tipovi lome srca i varaju ih gde stignu, ja vam donosim savete iz prve ruke kako biste se spasile bede na vreme i spakovale mu kofere pre nego što vas prevesla prvi.

 

 

Prvi znak za uzbunu – Doterivanje

Jedan od prvih, ali ne i presudnih znakova koje možete uočiti je obraćanje pažnje na fizički izgled. Ovo ne znači da će otrčati u najskuplji butik i opremiti se u vrednosti od dve plate. Znači da će potencijalno krenuti da se tušira i ujutru, popraviće plombu koju izbegava mesecima, brada će mu uvek biti pod konac, odjednom će prestati da hoda kao slendermen i njegovo držanje postaće kao lenjir pod devedeset stepeni. Ne zanemarujte male znakove koji se svakodnevno menjaju!

 

 

Drugi znak za uzbunu – Mimika

Ukoliko provodite dosta vremena sa nekom osobom a na sve to ste zacopani kao besni, logično je da ćete svaku njihovu ekspresiju upijati kao sundjer pa ćete nesvesno prisvojiti njihovu gestikulaciju, izraze lica, način govora, pa čak i ukus za muziku, modu i ostalo. Vi ćete postati klon vašeg predmeta interesovanja a da nećete biti ni svesni!

 

 

Treći znak za uzbunu – Manjak prisnosti

Kada kažem manjak prisnosti, ne mislim nužno na seks. Naprotiv, partner će vrlo želeti da ima odnose sa vama jer je potpaljen svojom novom muzom, a kada mu ona nije dostupna, projektovaće svoju strast na vas. Ali ono čega definitivno neće biti i na šta treba da obratite pažnju jeste predigra i ljubljenje, jer će tako imati osećaj krivice da vara novu partnerku.

 

 

Četvrti znak za uzbunu – Kontakt očima

 

Kontakt očima je možda najintimnija aktivnost koju možete doživeti sa partnerom. Dubok i dugotrajan kontakt očima pomaže u produbljivanju emocionalnih onosa, a upravo zbog toga varalice će izbegavati kontakt očima poput kuge.

 

 

Peti znak za uzbunu – Varalice eksperti

Napomena – neka preskoče oni koji imaju slab stomak. Koliko god da vam je teško da poverujete, ima muškaraca koji će, osim što vas varaju, pokazati toliko nepoštovanja prema vama da će dovesti novu partnerku u vaš porodični dom. Znate onu dobru staru, sigurno nije neko iz neposredne blizine. Naravno da je iz neposredne blizine jer tako nećete njuškati. Sada kada znate da je i ovo opcija, vreme je da se pretvorite u detektiva. Koliko god da su pažljivi, muškarci su aljkavi i upadnu vrlo brzo u zonu komfora te su šanse da ostave dokaz za sobom velike.  Potražite znakove poput nakita za koji znate da nije vaš, oprane čaše za koje znate da gospodin ne bi mrdnuo prstom, prazne flaše alkohola koji ne podnosite ili opuške od cigareta koje vi ne konzumirate.