PONOVO GLAVNA TEMA JAVNOSTI: Leonardo Dikaprio našao devojku, bila je udata za ,,hodajuću enciklopediju”

Samo što smo saznali da je raskinuo s mladom lepoticom, Leo je uhvaćen s još jednom manekenkom

Foto: Printscreen YouTube

Ljubavni život Leonarda Dikaprija (47) ovih dana ponovo je jedna od glavnih tema u javnosti, budući da je posle četiri godine zabavljanja raskinuo s manekenkom Kamilom Morone (25).

Ni slavni glumac ni mlada lepotica nisu se oglašavali ovim povodom, a njihov raskid “iskače” iz svakog ćoška interneta, budući da su društvene mreže preplavljene komentarima na njegov račun. Naime, mnogi su primetili da Dikaprio nikad nije imao devojku stariju od 25 godina i da je, štaviše, i najstabilnije veze raskidao čim njegova partnerka napuni 25 godina.

Nije poznato da li je to što još nema 25 njen najvažniji “kvalitet” u Leovim očima, tek – svet bruji da je glumac ponovo zaljubljen!

Kako piše Daily Mail, Leonardo Dikaprio ovih dana boravi u Francuskoj, gde je viđen u Sen Tropez kako iz jednog noćnog kluba izlazi u društvu mlade lepotice. U pitanju je manekenka Marija Beregova (22), čiji su život strani mediji već detaljno istražili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Beregova✨ (@maria.beregova)

Marija trenutno živi sama u Londonu, nakon što se razvela od Ahmeda Masuda Abdelhafida, vlasnika velike modne kompanije u Monaku. Masud je, inače, unuk Masuda Abdelhafida, bivšeg ministra spoljnih poslova i vernog saradnika Muamera el Gadafija. Njen bivši suprug poznat je u Libiji kao “hodajuća enciklopedija”, a još uvek nije poznato kako su se Marija Beregova i on upoznali i koliko su bili venčani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Beregova✨ (@maria.beregova)

Ukrajinska manekenka je rođena u Švajcarskoj 2000. godine, a u Francuskoj boravi na odmoru.

Izvor: glossy