PROLEĆNE IDEJE ZA PRESLATKE I ORIGINALNE DEJTOVE KOJE VAM MOŽDA NISU

Februar je počeo, što znači da brojimo sitno do proleća.
Proleće mi je glavna asocijacija na zaljubljene parove, koji šetaju ruku uz ruku i koji se ljubakaju kao da sutra ne postoji, bez jedne brige na svetu. Spremite prolećne haljinice, nabacite osmeh na lice i bacite okce na preslatke ideje za dejtove koje ćete moći da primete jako brzo!

1. BOTANIČKA BAŠTA – Proleće sa sobom donosi najlepše vreme u godini.
Niti je previše hladno, niti je previše toplo. Divni sunčevi zraci praćeni laganim vetrom i onim specifičnim mirisom u vazduhu, zagarantovan su recept za serotonin level maksimum. Botanička bašta je predivna ideja, jer vas neće mnogo koštati, a možete spojiti lepo i korisno tako što ćete sa vašom boljom polovinom imati fizičku aktivnost koja je jako bitna za vaše biće, a na sve to ćete imati najromantičniji prizor procvetalog cveća i drveća.

2. VOLONTIRAJTE – Mislim da je ovo jedan od najlepših načina da se upoznate sa nekim i produbite vašu konekciju. Bilo da ćete volontirati u nekoj kantini ili u azilu za životinje, mislim da ćete jako lepo provesti vreme i na taj način pomoći bezbroj životinja ili ljudi, dok za to vreme upoznajete svoju simpatiju.

3. MINI IZLET – Ko ne voli da putuje? A zamislite da to uradite sa osobom koja vam se dopada? Dobitna kombinacija! Ako ste na početku veze, ovo će biti idealan momenat da se osamite sa vašim predmetom interesovanja i upoznate se malo bolje. Uskočite u auto, otvorite širom prozore, pustite omiljenu plejlistu i prepustite se svim čarima koje ovo
kratko ali slatko putovanje donosi!

4. PIKNIK – Hrana je put do svačijeg srca. To vam je prosta nauka. Kada ukombinujete preukusnu hranu, osobu koja vam se dopada i divno prolećno vreme, dobijate recept za vezu koja će sigurno procvetati.

5. VOŽNJA BICIKLE, ROLERA, ELEKTRIČNOG TROTINETA – Beograd će zauvek biti jedan od najlepših gradova na svetu, uz svoju prebogatu istoriju, ali pre svega ljude. Koliko prelepo može biti da se vozikate gradom sa svojom simpatijom, dok pričate o raznim temama, sve vreme posmatrajući najlepši grad na svetu? Neprocenjivo!