„KAKO ZNATE TO, JA TO NISAM REKLA! MI SMO…“ Amna otkrila pravu istinu o svom odnosu sa Vojažem (VIDEO)

Popularni trep izvođač Devito Anonimo, u jednom prestoničkom hotelu priredio je svečanu promociju svog novog albuma “Plava krv”.

Foto: HYPETV

Ažurna ekipa HYPE televizije prisustvovala je ovom gala događaju, te smo imali privilegiju da intervjuišemo neke od najvećih mladih zvezdi na spektakularnom plavom tepihu!

Na plavom tepihu pojavilo se mnogo poznatih lica iz sveta šou biznisa, među kojima su Nući, Vojaž, Ema Radujko, Crni Cerak, Mahrina,, ali i mnoga druga lica mahom iz branše influensera.

Mlada pevačica Amna Alajbegović takođe je došla da podrži Devitov nezapamćeni uspeh. Amna je bila raspoložena i za razgovor sa predstavnicima sedme sile.

Foto: HYPETV

HYPE: Kako je došlo do tvog poznanstva i druženja sa Devitom?

AMNA: Imamo istu menadžerku, radili smo nastupe zajedno. Kroz to se svi spojimo, ili se zgotiviš s nekim ili više ne porazgovaraš.

HYPE: Rođena si u Austriji, odrasla u Bijelijini, sada si u Beogradu. Gde se najviše osećaš kao kod kuće?

ALMA: Balkan je moj dom! 100%, promenila sam tri države gde sam najviše vremena provela. U Austriji nisam mnogo bila, mada mnogo mojih živi tamo. Više sam na relaciji Beograd – Sarajevo, i u Hrvatskoj na moru.

Foto: HYPETV

Novinare je zanimalo i da li između nje i Vojaža postoji nešto više od prijateljstva.

ALMA: Ko je to rekao? Ja to nisam rekla, kako znate to? Što se tiče mog i Vojaževog odnosa mi smo striktno samo prijatelji. Prijateljstvo strogo i to je to. Trenutno nema nikog sa scene s kim bih mogla da se zamislim u vezi. U budućnosti videćemo.

HYPE: Da li si nekad videla Devita bez maske?

ALMA: Možda slučajno. On je sjajan kolega, prijatelj, pojava…

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.

zena.hype.rs