MILICA PAVLOVIĆ NAJAVILA “VENČANJE” ZA PONEDELJAK! Kraljica juga izazvala oduševljenje publike, najavila ogromno IZNENAĐENJE!

Milica Pavlović juče je doživela, kako sama kaže, jedno od najvećih iznenađenja u svom životu i karijeri.

Foto: Printacreen YouTube

Poslednjih desetak dana “kraljica juga” je provela u studiju gde je sa ogromnom ekipom vredno i predano radila na ekranizaciji pesama sa svog petog studijskog albuma “Lav”. Na poslednjem snimanju je doživela i jedno veliko iznenađenje.

Jedan od njenih bliskih saradnika joj je stavio povez na oči, a zatim je uveo u „tajnu“ prostoriju studija, gde su je sačekali njeni najverniji fanovi, koji su došli da je iznenade i pruže joj veliku podršku kada je novi album u pitanju, budući da će nakon ovog albuma održati i svoj prvi solistički koncert u beogradskoj Areni.

Foto: Printacreen YouTube

Milica je bila veoma iznenađena kada su joj skinuli povez koji je imala preko očiju i to toliko da nije mogla da sakrije svoju reakciju, a nakon razgovora sa svojoj publikom donela je jednu ozbiljnu odluku.

Kako su joj skrenuli pažnju da im je obećala album za maj mesec, a da je sada izvesno da se to neće desiti u ovom mesecu, Pavlovićeva je reagovala istog momenta i zajedno sa ekipom na setu donela odluku da jednu od pesama premijerno objavi pre izlaska albuma.

Foto: Printacreen YouTube

Premijera pesme „Venčanje“ zakazana je za 29. maj, a ako je verovati pričama koje kruže, ova numera će biti veliko i neočekivano iznenađenje za sve koji vole Milicu.

Planovi postoje da bi se promenili! Ovog puta, imam najneverovatniji razlog za to i još uvek sam pod utiskom… Iako nisam osoba koja voli iznenadjenja, ovo od danas je jedno od najdivnijih koje sam doživela u životu i karijeri! Ljudi, hvala vam na ovoj neverovatnoj energiji, ljubavi, lepim emocijama! Ponosna sam na to kakvi ljudi me vole i podržavaju od samog početka karijere ️ I dobro ste me podsetili da sam vam album obećala za maj. Nije do mene, ja sam sve završila na vreme!  Ali, kako bih vam skratila čekanje i delimično ispunila obećanje, učinila sam sve što je u ovom momentu u mojoj moći i zakazujem vam VENČANJE za 29.05!!! I da vam ne ostanem dužna… spremiću i ja vama još jedno iznenađenje za taj dan! – napisala je Milica ispod objave na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO:

zena.hypetv.rs