DEČIJI KANAL JE MALOLETNU ISKORISTIO: Pevačica doživela ogromno poniženje, terali je da radi SRAMNE stvari!

Dečija emisija izazvala veliki bes kod ljudi, jer je po mnogima Arijana Grande bila brutalno iskorišćena na Nikelodionu. Kreator emisije Den Šnajder pod istragom.

Foto: Printscreen YouTube

Nikelodion se našao na udaru žestoke kritike, nakon što se ponovo pojavio snimak Arijane Grande, koja je bila dečija zvezda televizijske emisije Viktorius. Na tim snimcima se jasno vidi da su mladu Arijanu predstavili kao se*sualni objekat.

Snimak je podelila Dženet Mekardi, koja je zajedno sa Arijanom Grande glumila u istoj emisiji. Ona je čak objavila svoje memoare pod nazivom “Drago mi je da je moja mama umrla”.

U jednom poglavlju, Dženet tvrdi da je Den vikao na nju i primorao je da sedam puta ponovo snimi svoj prvi poljubac sa Nejtanom Kresom, uprkos tome što joj je bilo vidno neprijatno. U svetlu Dženetine priče i njenog iskustva sa “Kreatorom”, fanovi su ponovo sastavili kompilaciju “uznemirujućih” scena iz serije Arijane Grande, a video je postao viralan.

Pisala je o tome kako je morala da nosi kupaći kostim, pije alkohol i to sve po naredbi kreatora serije Dena Šnajdera.

On se razišao sa Nikelodionom 2018, nakon što je interna istraga pronašla dokaze o verbalnom zlostavljanju njegovih kolega.

Jedan od korisnika društvenih mreža je rekao da je Arijana u tom periodu bila žrtva. Dok je u dečijim emisijama morala da gura prst niz grlo, stavlja nožne prste u usta, da pravi sok od krompira, da ga stiska jako i da ispušta glasno stenjane, koje nisu primerene za mladu devojčicu.

Arijana Grande se još uvek nije oglašavala po ovom pitanju.

Izvor: stil