DAN KAD SMO SE RODILI ODREĐUJE SUDBINU: Ponedeljkom se rađaju srećna deca, a subotom ,,neobična”

Ako svakom događaju priđemo sa strane astrologije, sve će imati mnogo više smisla

Foto: Pixabay/ darkomoon art

Prema određenim verovanjima, dan kada ste se rodili određuje da li ste predodređeni za sreću.

Ponedeljak

Deca koja se rode ponedeljkm biće srećna, maštovita i kreativna. Skloni su putovanjima, umetnosti… Žele miran život, ali i skroman. Promenljivog su raspoloženja, nesigurne i previše oprezne osobe. Trebalo bi da nose zelenu i belu boju jer one podstiču volju i želju za radom.

Utorak

Energični, ambiciozni, tvrdoglavi u ostvarenju ciljeva- sve to su ljudi rođeni utorkom. Takođe, po prirodi su svadljivi i ratoborni.

Sreda

Lako uspostavljaju komunikaciju, mogu biti sposobni trgovci, vešti, jer dobro barataju brojevima. Ipak, oni povremeno zapostavljaju porodicu i nisu strpljivi. Veruje se da sve bebe koje su rođene ovog dana  biće zdrave i napredne.

Četvrtak

Kaže se da je ovaj dan srećan. Osoba rođena na ovaj dan je vesela i optimista. Ovakve osobe su dobrodušne, nisu zavidne. Za njih su najidelaniji poslovi u industriji, bankarstvu i trgovini.

Petak

Petkom su rođene prefinjene osobe, i one od ,,stila”. Oni uvek žele da izgledaju atraktivno, dopadljivo, sređeno. Veruje se da oni koji se rode na ovaj dan biće lepi, ali neće imati mnogo sreće u životu.

Subota

Rađaju se pozitivci, praktični, racionalisti. Dete rođeno u subotu biće ,,neobično” i imuno na zlo. Smatra se da imaju predispozicije da otkriju ,,blago” i postanu uspešno ljudi. Ipak, oni su skloni procenjivanju tuđih vrednosti i analiziranju istih.

Nedelja

Veruje se da beba koja je rođena nedeljom biće  izuzetno srećna. Zato se kaže za srećnog čoveka “Majka ga rodila u belu nedelju.”

Osobe rođene na ovaj dan su entuzijastične, dominantne, žele moć, poznati su kao borci i vole titule.