EDITA ARADINOVIĆ: “Sebi sam najveći neprijatelj! Šta je po sredi za to treba da vas boli patka!”

Edita Aradinović se javno obratila javnosti nakon što je snimak incidenta u kojem je učestvovala sa svojom rođenom sestrom Indi isplivao u javnost.

FOTO:HYPETV.RS

Edita je priznala da je snimak autentičan i otkrila svoje osećanje povodom cele situacije.

– Braćo i sestre. Drugari i drugarice, dušmani, vi pogotovo. Sve je u najboljem redu. Vi najbolje znate kako porodice funkcionišu i ne funkcionišu. Smarate ako mislite da ćemo ona ili ja davati neke izjave i baviti se ovom glupošću. Možda se do tad opet pobijem, al valjano, pošto smo ovde kao dve pijanice ispred super marketa. Bilo kako bilo ni ja ne dam na nju, ni ona na mene. Šta je po sredi za to stvarno treba da vas boli patka. Uživajte, volim vas-napisala je pevačica na instagram storiju, a potom je blažim tonom pojasnila ono što je napisala.

FOTO:INSTAGRAM/PRINTSCREEN

Edita je izjavila da nikome ne želi ovakvu vrstu publiciteta i da se ni sama nije borila za to. Ona smatra da je snimak rezultat godina potiskivanja porodičnih problema.Izvinila se i za svoje postupke i za to što je javnost  videla taj snimak. Ona se obratila i ljudima koji je vole i prate, kao i onima koji je vređaju zbog svega.

-Sebi sam bila najveći neprijatelj-rekla je Edita, pa je navela i da trenutno prolazi kroz težak period zbog, pa moli za razumevanje. Ostavlja i onima koji žele da je” satanizuju”, kako ona kaže, da učine to ako imaju hrabrosti.

Pevačica je na kraju poručila da će sve ovo proći i da je hvala svima koji su je podržali.

BONUS VIDEO:

ŽENA.HYPETV.RS