DOM IZ SNOVA! Bekvalčeva živi sada kao žena u Šanelu, uložila 100.000 evra!

Nataša Bekvalac nakon šest meseci renoviranja, može da se pohvali uređenim domom od poda do plafona, a ovo zadovoljstvo ju je koštalo 100.000 evra. U stanu je promenila sve do najmanje sitnice, a za jedan krevet je samo dala 2.500 evra.

Foto: Instagram/printscreen

Novi dom barbike iz Novog Sada ne nalazi se u Novom Sadu, već u elitnom naselju u Beogradu, a enterijer istog pevačica je uredila po poslednjoj modi, što se može primetiti, jer je lepa Nata podelila fotografije na instagramu.

-Prijatelj mi je jedanput rekao da se tresem pred dobrim komadom nameštaja kao normalne žene u Šanelu. Nije pogrešio. Svoj stran sam vratila u sivu fazu i gotovo šest meseci trajalo je renoviranje od poda do plafona. Nijedna stvar, komad nameštaja, čak ni sitnica nisam želela da me vraća u prošlost – napisala je u jednoj od svojih objava Bekvalčeva.

Prostrani dnevni boravak opremljen je nameštajem u svetlim nijansama i preovladava bela boja. U dnevnojm boravku se nalazi i velika garnitura sive boje ispred koje se nalazi i veliki televizor i kamin.

https://www.instagram.com/p/CoDOHO8Mu-T/?utm_source=ig_embed&ig_rid=427cebd2-75b5-4a50-aa10-854fe7aa252b

– ‘Dom je sklonište od oluja,svih vrsta oluja’ W.S.
Nekoliko meseci trajalo je renoviranje našeg doma. A krenuli smo – ispočetka. Od poda do plafona. Faza-siva! Želela sam samo jedno.. da ništa,baš ništa ni jedna jedina stvar, sitnica, nema veze sa prošlošću.Ove devojke ne zive u proslosti! Po prirodi sam esteta, klasična vaga. Moje želje u vezi sa našom kućom niko bolje ne bi mogao razumeti od PRIJATELJA KUĆE. Od kada smo se upoznali i postali prijatelji imala sam želju da baš i samo on uredi naš dom. Ovaj dom konačno je postao naše ogledalo. I konačno mi se sviđa šta u njemu vidim! Hvala i volim te – napisala je Nataša ispod svoje objave.

BONUS VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=OSmobeqZV4M

ŽENA.HYPETV.RS