MINA VRBAŠKI I IVA GRGURIĆ: “Ako si bezobrazan i drzak, dobićeš ono što zaslužuješ!”

Mina Vrbaški izdigla se iznad loših priča i uvredljivih naslova. Snažnija nego ikad pre pojavila se u džaku u javnosti.

FOTO:HYPETV.RS

Šta je htela da pokaže i kakvu poruku da pošalje svojim postupkom, saznali smo od Mine za Hype tv.

-Što se tiče tuđih komentara, oni pričaju o sebi. Dokazala sam da svaka lepa žena, čak i ako džak obuče može da izgleda fenomenalno. Moja kreacija na meni me je izašla oko 1500 do 2000 dinara .

-Nataša Damjanović se potrudila da u sat i po vremena sašije sve to na meni. Stajala sam, bilo je naporno.

Glavna tema ovih dana je Minin sukob sa bivšom cimerkom Ivom Grgurić.

-Mislim da ta osoba, dotična Iva Grgurić je došla samo da primi nagradu za totalnu transformaciju sebe.Toliko operacija ima na sebi da mislim da je rođeno dete ne bi prepoznalo. Možda je surovo ovo što pričam, ali to je tako. Ona je promenila totalno svoj izgled što mogu da pohvalim, da ona sada 100 puta lepše izgleda nego što je bilo.

Mina je osim sa bivšim cimerima imala probleme i sa novinarima. Jedna rasprava obeležila je naslovne strane. Šta se tu zapravo dogodilo saznali smo od Mine?!

-Ne mogu baš sada tačno da je citiram, ali bilo je da li sam ja srećna što sam pozvana?!Gde sam ja njoj odgovorila to Vas ne treba da interesuje, nego da li je Vama uopšte ovde mesto, zato što ste malo sttariji. To je bio moj odgovor, gde smatram da je bilo sve to na mestu. Ako ti tražiš lep odgovor, ti ćeš lepo i da ga postaviš. Ako si bezobrazan i drzak i želiš da poniziš, ti ćeš dobiti odgovor kakav zaslužuješ. Ona je rekla nemoj da me vređaš. Ja nikog nisam uvredila, to su za mene “kvazi” novinar- ispričala je Mina Vrbaški za “City Hype”.

BONUS VIDEO:

ŽENA.HYPETV.RS