VRIŠTALA JE POSLE SVAKOG POLJUPCA: Miloš Timotijević o saradnji sa Milicom Pavlović ,,Nije profesionalac, nisam je prevario”

Glumac Miloš Timotijević ispričao je kako je funkcionisalo snimanje sa Milicom Pavlović u seriji ,,Pevačica”

Foto: printscreen YouTube

Glumački tandem zaintrigirao je gledaoce, mnogi su se pitali da li postoji nešto među njima, ali je očigledno da postoji- međusobno poštovanje i saradnja

Pričalo se da je Timotijević poljubio Milicu na prevaru, zato što je njoj bilo neprijatno.

– To da sam Milicu poljubio na prevaru njena je interpretacija događaja. Ne krivim je zbog toga, jer je iz njene perspektive to verovatno delovalo tako. Ja nju nisam prevario! Milica ne razume kako funkcioniše glumački posao i ne shvata da treba da se desi i ono što ne piše u scenariju – ispričao je Miloš za “Blic”.

Foto: printscreen YouTube

Smernice za taj korak dobili su od reditelja.

– Kada je reditelj rekao: “E ovde bi možda trebalo da se poljubite”, nju je uhvatila mala panika. Probali smo, ali ona prosto nije mogla da pređe preko toga. Nisam ni krenuo da je poljubim, a kada bi dolazio taj trenutak, ona bi blokirala. Prosto, nije profesionalac i ja je razumem –  objašnava talentovani glumac.

Iskoristio je trenutak i smislio šta će uraditi:

– Zaboravite sve, sad idite tamo i recite joj da neće biti poljupca. Pitali su me šta ću da uradim, samo sam im rekao da urade tako, ništa nisam otkrivao – priča on.

Pevačica se smirila i nije naslutila o čemu se radi, onda je usledio poljubac za koji glumac kaže da je trik, a ne prevara.

– Posle toga je vrištala, bilo joj je užasno neprijatno. Imali smo dva, tri poljupca i ona je posle svakog vrištala koliko joj je bilo neprijatno – zaključio je glumac Miloš Timotijević.