TAJNE BUTIKA Prodavačica ispričala šta pojedini rade sa gardarobom, zbog ovoga UVEK ćete prati odeću nakon što je kupite!

Mnogi ljudi vole da odmah obuku odeću koju su kupili u prodavnici, bez da je prethodno operu

Foto: Pixabay Pexels

Jedna bivša prodavačica u butiku otkrila je zašto bi morali da operete svu robu koju kupite pre nego što je stavite na sebe.

Na Tik Toku je prodavačica Dana objasnila da ona i njene koleginice nisu smele da nose odeću drugih modnih marki ili prodavnica, već samo onu koja se prodavala u njihovom butiku iz raznih kolekcija, u svrhu promovisanja sopstvenih proizvoda.

Radnici nisu kupovali robu u prodavnici niti je zaduživali, već bi svakog dana odabrali nešto s polica ili vešalica i to na početku smene, poskidali etikete i obukli. I na kraju smjene tu su robu vratili na police prodavnice.

“Nije čista kako mislite”

– Radile bismo ceo dan. Znojile smo se, a na kraju smene skidale bismo odeću, ponovo stavljale etikete i zatim je vraćale u prodaju. Uvek sam mislila da je ovo stvarno odvratno. Nisam znala da to prodavnice rade. Dakle, pretpostavljam da je ovo moj savet da operete svoju odeću nakon što je kupite. Zato što nije tako čista kao što mislite – pojasnila je u videu na Tik Toku.

Dana nije otkrila u kojoj prodavnici odeće je radila, ali u komentarima su se javili još mnogi sa sličnim iskustvima.

– Kupac je tražio veličinu koju sam nosila. Ja sam otišla iza samo da se presvučem u veću veličinu za sebe kako bi ona mogla da isproba moju bez njenog znanja – javila joj se jedna od korisnica Tik Toka u komentarima.

Morate pročitati: SVI SE LETI GOJE, UMESTO DA SMRŠAJU: Otkrivamo zašto je to tako

Izvor: najžena.rs