JLO PODELILA TAJNU BOŽANSTVENE KOŽE: Ovu NAMIRNICU svako ima kod kuće- nema lep miris, ali lice blista!

Iako samo što nije proslavila 53. rođendan, Dženifer Lopez izgleda neverovatno mladoliko.

Foto: Instagram

Zapravo, za nju vreme kao da je stalo pre dvadesetak godina. Mnogi su uvereni da su tajna njene mladolikosti skupoceni tretmanimi i proizvodim koje drugi ne mogu da priušte. Džej Lo tvrdi da se tajna krije u njenom načinu života i određenim navikama kojih se obavezno pridržava još od dvadesetih i da je genetika odigrala važnu ulogu.

“Moram da priznam da imam dobru genetiku. Moja mama i baka su imale prelepu kožu, a samim sam tim i ja sam imala sreće’, otkrila je.

Dobro je poznato da Dženifer redovno vežna i pazi na ishranu. Rekla je da na spavanje ne odlazi bez detaljnog čišćenja lica, a potom nanosi noćnu kremu. Lice temeljno čisti uvek nakon vežbanja jer ne može da podnese osećaj da joj lice nije čisto.

Kada je njena koža u pitanju, pre svakog važnog događanja obavezno koristiti hidratantne maske za lice, a na suncu se nikada neće pojaviti bez zaštitnog faktora koji koristi još od 18 godine.

‘To je jedna od mojih najvećih tajni koju većina ne shvata ozbiljno. Naša koža svaki dan prolazi kroz oštećenja, ne samo od sunca, nego i okoline. Morate toga biti svesni i zaštititi se’, poručila je.

Latino zvezda veruje u maslinovo ulje i sve njegove blagodati. Njena kolekcija kozmetike je zasnovana na maslinovom ulju.

‘Ono je poput tajnog sastojka prirode koji jednostavno ne koristimo dovoljno, a takođe ne želimo da mirišemo kao salata pa ne želimo na sebi da koristimo ovo ulje’, rekla je i dodala kako ona preporučuje njegovu upotrebu za hidrataciju kože, kosu, ali i antioksidativnu zaštitu.

Izvor: zena.blic.rs