NIJE SMELA DA OBJAVI DA JE TRUDNA: Poznati model čeka treće dete, IZGUBILA sina i doživela javni linč

Slavni par čeka treće dete. Kako vest o prinovi stiže nakon što su Krisi Tajgen i Džon Ledžend 2020. izgubili sina Džeka, beba koja je na putu nosi predivno ime “dugina beba”.

Poznati model i TV zvezda Krisi Tajgen (37) saopštila je sinoć radosnu vest na Instagramu gde je objavila fotografiju na kojoj u vešu modne marke “Guči” pokazuje trudnički stomak.

Foto: Instagram

 

“Poslednjih nekoliko godina bile su u najmanju ruku mračne emocije, ali radost je ponovno ispunila naš dom i srca”, napisala je Krisi koja sa suprugom Džonom Ledžendom (41) ima ćerku Lunu 86) i sina Majlsa (4).

Zvezda brenda “Sports Illustrated Swimsuit” otkrila je da je dugo odlagala da objavi da je ponovo trudna.

“Posle svakog pregleda rekla sam: “U redu je, ako je danas zdrava, objaviću”, ali onda odahnem kada čujem otkucaje srca i shvatim da sam i dalje previše nervozna”.

Istakla je da je sada sve savršeno i da je ona puna nade.

Krisi i Džon su poslednji put u javnosti viđeni u maju u Egiptu gde su bili sa decom. Nije se tada primećivao njen tudnički stomaćić. Ona je u februaru na društvenim mrežama saopštila da prolazi kroz proces vantelesne oplodnje napomenuvši da joj je cilj da sačuva što više zdravih jajnih ćelija i samim tim dobije zdrave embrione.

Budućoj trostrukoj mami stigle su brojne čestitke poznatih ličnosti – od Irine Šajk do Kejt Bekinsejl. Važila je za jednu od omiljenih zvezda a onda je doživela javni linč pa se 2021. povukla iz javnog života nakon što su procureli njeni tvitovi iz 2011. u kojima je tada 16-godišnjoj starleti Kortni Stoden poručila da “treba da se ubije”.