TRAMP JE SA NJOM PREVARIO MELANIJU: Bivša prva dama razotkrila detalje ove afere! (FOTO)

Žena koja je umešala prste u vezu Melanija i Donalda Trampa bila je manekenka Kara Jang sa kojom se bivši američki predsednik zabavljao dve godine, pre nego što je počeo vezu sa bivšom slovenačkom manekenkom. Ili je bolje reći, uporedo su trajale njegove veze sa dve poznate lepotice.

Foto: Printscreen YouTube

Koliko su burni bili ti odnosi, dočarano je u knjizi Ronalda Keslera “Trampova Bela kuća: promena pravila igre”, objavljenoj pre nekoliko godina. Autor je naveo da je Melanija jednom prilikom videla Trampovu bivšu devojku Karu Jang kako izlazi iz njegovog stana u Trampovoj kuli i odmah je prekinula vezu sa njim.

A u Trampov toranj se uputila sa namerom da sa Trampovom otputuje na njegovo imanje na Floridi, njegovim privatnim avionom.

Foto: Printscreen Instagram

Kesler je u intervjuu za “Ju-es-vikli” rekao da Melanija „nije marila“ za odlazak iz luksuznog stana ili pristupa Mar-a-Lagu pa je odmah naredila da joj pošalju odeću sa imanja. Prema njegovim rečima, Tramp je bio impresioniran snagom karaktera Melanije Tramp, pa raskid nije dugo trajao. Kroz nedelju dana ponovo je počeo da joj se udvara.

Možda vas zanima NIJE BILA PRINCEZA! Ovo su izmišljotine o pokojnoj Dajani, istina je konačno našla svoj put!

Melanija i Donald Tramp venčali su se 2005. godine, u braku su dobili sina Barona, a afera sa Karom Jang nije bila jedina koja ih je pratila.

Pisalo je da je bivši prvi čovek Amerike imao aferu sa zvezdom filmova za odrasle Stormi Danijels i Plejboj modelom Karen Mekdugal. Jasno je, pisanja o njegovim navodnim preljubama nikada nije nedostajalo, a da li je dugogodišnji brak sa zanosnom Melanijom Tramp najbolji dokaz da su te afere bile prazne reči?

Dok se čeka odgovor na ovo pitanje, pojedini izvori tvrde da je Tramp nameravao da se venča sa gospođom Jang, ali je ona navodno odbila tu ponudu jer nije želela ozbiljniji ljubavni odnos, a pritom je brigu o sinu iz prethodne veze stavljala na prvo mesto prioriteta.

Da su stvari bile drugačije, možda Melanija ne bi postala treća supruga Donalda Trampa koji ovih dana izaziva veliki skandal organizacijom golferskog turnira na svom imanju u Nju Džerziju. Ponovo se, kao pre nekoliko dana, pojavio bez šminke na licu što je nedavno veoma zaintrigiralo javnost.

Donald Tramp iza sebe ima brakove sa Ivanom Tramp koja je preminula 14.jula u svom domu u Njujorku i Marlom Mejpls. Prva bračna zajednica trajala je od 1977. do 1992. i donela mu je troje dece- Ivanku, Erika i Donalda Juniora dok je brak sa Marlom Mejpls trajao od 1993. do 1997. Iz tog braka ima ćerku Tifani.

Prema pisanju “Njuzvika”, Donald Tramp zabavljao se i sa Anom Nikol- Smit, Gabrijelom Sabatini, Karlom Bruni, Kendis Bergen, Alison Đanini, Kajli Baks i Roven Bruver Lejn.