Spavali u kolima, na njen nagovor je zaprosio- VANVREMENSKA LJUBAV MILOŠA I JELENE

Jelena Perić, poznata kao ,,Mama bez ekrana” ispričala je svoju uzbudljivu i tešku ljubavnu priču. Danas, medicinska sestra-vaspitač ceo život se borila da bi postigla sve ovo što ima danas- oličenje mira u suprugu Milošu i ćerki Nini.

Instagram

Jelena mu se sviđala, ali inat je bio jači!

-Upoznali smo se u kaficu, preko najboljeg druga. Miloš je svratio samo na par sati u Valjevo iz Beograda. To je bila obostrana ljubav na prvi pogled, to veče izašli smo zajedno sa društvom, ali ja nisam znala da će on doći. Do tog mesta gde smo išli, stavljao me na test i namerno me nervirao. Kada smo stigli na žurku mislila sam da će sesti pored mene, ali je seo preko puta. Nerviralo me što mu prilaze devojke. Srce mi je puklo kad se nagnuo preko stola da mi skloni pramen kose sa lica. Znate ono kada vidite da se sviđate nekome, ali ne radi ništa iz inata. To veče oko četiri ujutru odvezli smo druga kući, i moram da priznam da me tada toliko smorio nekim pričama. Ali sam razmišljala sačekaću, biće nešto od ovoga- počela je Jelena jednu od najuzbudljivijih ljubavnih priča.

Instagram foto

POSLEDNJI FILM

-Prva sam mu pisala na Instagramu, i opet smo se sreli. Išli smo kod mog najboljeg druga da gledamo film. Drug je zaspao, a mi smo iz inata jedno drugom pogledali 3 filma da vidimo ko će duže izdržti te dosadne filmove. Prvi put smo se poljubili tu noć kada se završio poslednji film- kaže ona.

Od tada pa sve do današnjeg dana nisu se razdvojili. Miloš je  svaki dan nakon posla  dolazio iz Beograda u Valjevo.

-Često nismo imali gde da prespavamo, pa smo spavali u kolima. To je bilo vanvremenski. Moj otac tada nije prihvatio supruga, jer sam imala dugu vezu pre ove i jako su voleli mog bivšeg, jer su mislili da je dobar, a nije bio. Nismo zaslužili da prođemo kroz to. Drugi izazov je bila moja selidba u Beograd, tada sam imala 19 godina i planirali smo da se venčamo. Ime za bebu smo izabrali i pre same trudnoće, rekli smo da će se zvati Nina i tako se danas devojčica i zove- priseća se Jelena početka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Perić ✨ (@mamabezekrana)

Instagram foto

MILOŠ JE JELENU ZAPROSIO NA NJEN NAGOVOR

-Trudnoća je bila planirana i željena. Nije me zaprosio dok nisam ostala u drugom stanju, jer nam prsten nije značio. Na moj nagovor me zaprosio i prosidba je bila najjednostavnija i najlepša. Imao je najgluplju foru. Vraćali smo se iz nabavke i rekao je: ,,Ostavi kese i vrati se da te zaprosim”. Tako se često šalio sa mnom, od uzbuđenja se ne sećam šta je rekao. Rekla sam ,,Hoću”, a nije me ništa ni pitao- priča ona.

Zbog porodičnih problema sa ocem koji su se nakon prosidbe nastavili Jelena je bila pod stresom i morala je dosta da vodi računa o trudnoći.

-Niko nije bio uz mene kao Miloš. Sve je prošlo dobro i za to je zaslužan ON. Miloš je otišao u Nemačku i to je moralo tako. To je jedan veliki test koji moramo da prođemo. Šta god da vam se desi ne odustajte. Ne štedite se, dajte sto posto sebe– zaključuje Jelena.