,,IMAM OGLEDALO!” Zorana Jovanović skrenula pažnju na bitan problem!(FOTO)

Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah ispričala je svoj put ka ,,traženju” savršenih grudi, susretima sa različitim doktorima i njihovim savetima. Osim toga ovaj put se osvrnula na važan problem današnjice-rušenje samopouzdanja.

Instagram foto

Naime, Zorana je pozirala u kupaćem kostimu na gorepostavljenoj fotografiji, mnogima su zapale za oko njene grudi. Tada su krenuli komentari kako je zaista preterala.

-Nisam planirala da snimam ovaj video, ali definitvno nisu okej stvari koje radimo jedni drugima. Nikada mi nije bio fokus da radim grudi. Nisam imala manjak samopouzdanja- počela je Zorannah i dodaje:

-Ne razumem čemu ta potreba. Ako sam ja rešila da neku fotografiju izbacim na Instagram, čemu komentari, te izgledaš kao ova ili ona, upropastla si se i slično. Imam ogledalo, ako sam nezdovoljna, ako mi nešto smeta, ja to vidim. Mislim da je najbitnije da žena bude zadovoljna sobom i kada se pogleda u ogledalo da kaže ,,Bravo mačko!” Ne shvatam čemu potreba da komentarišete bilo čiji fizički izgled kada svako od nas ima ogledalo kod kuće i svako od nas vidi sebe u ogledalu-kaže ona.