NEMA NIŠTA TEŽE: Marija Mikić u ulozi majke, i pored svih obaveza ne odustaje od svoje karijere, NJU je zamišljala kada je bilo teško

Pevačica Marija Mikić nedavno je postala majka

Foto: Insatgram

SAZNAJTE: Marija Mikić porodila se pre vremena

Kako kaže ćerka Đurđa joj je poremtila planove ranijim dolaskom zbog objavljivanja pesama koje je posvetila svojoj publici, Ipak,  11. jul bio je još jednom poseban, te je baš tada Marija odlučila da najavi objavanje svoje dve nove pesme.

Foto: Instagram

Kako život sa malom bebom nije lak, pogotovo kada ste se prvi put ostvarile u ulozi majke, Marija priznaje da je pre svega ponosna na svoju Đurđu, ali i na sebe.

-Vidi sta smo napravile zajedno mala moja!!!! Ti si bila moja snaga za sve ovo i samo sam zamisljala dok smo snimali kad je bilo teško kako ću ti sve pokazati jednog dana!!!!
Vi ste meni poklonili toliko lepih reči, čestitki i vetra u leđa– napisala je Marija na Instagramu, a ispod objave nizali su se samo lepi komentari kao vid podrške pevačici i mami.

PROČITAJTE: IZ HOBIJA SAM NAPRAVILA POSAO! Mama bez ekrana: Stvorila sam zdravu zajednicu na Instagramu

Tek kada neke stvari doživiš možeš da ih razumeš, zato je Marija svoje iskustvo podelila sa svojom publikom, pre svega ženskim delom, koji će je sigurno bolje razumeti:

Slikano negde oko 6h izjutra.  I sve vas sada razumem drugarice moje, a i mame koje mi pisete. Nema nista teže i ništa lepše. A ovaj covek…Nije ljubav, on je partner i drug. U svemu. Hvala ti– završava Marija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Mikic (@wwwmarijamikiccom)