,,JER LJUBAV”- Vrući kadrovi Andrije Jo i Lee Stanković (FOTO)

Nakon dve godine muzičke pauze, jedan od najpopularnijih jutjubera Andrija Jović, poznatiji kao Andrija Jo objavio je novu pesmu

Foto: printscreen video YouTube

 

U spotu mu se pridružila koleginica sa Jutjub scene, i drugarica Lea Stanković. Vrući kadrovi deo su spota. U jednom momentu čak dolazi do poljupca Jutjubera, što nas tera da se zapitamo da li među postoji nešto više od prijateljstva?

– Srećan sam što se na muzičku scenu vraćam baš ovom pesmom. Moram da napomenem da su pesma kao i spot inspirisani filmom “Leto” i da sam bio oduševljen kada mi je Rasta pustio u studiju. Velika je čast sarađivati sa takvim autorom. Pesma je ljubavna, pa ne čudi što sam baš Leu odabrao da bude u spotu. Jer ljubav – kaže Andrija, a prenosi Blic.

Foto: printscreen video YouTube

,,Lea i ti ste jako slatki”, ,,Bog vas je stvorio jedno za drugo, neverovatno koliko ličite”, ,,Bilo bi super da su u vezi, super su par” samo su neki od komentara ispod videa dok postoje i oni koji se pitaju kako je moguće ovako realistično odglumeti, te se pitaju da li su u drugoj vrsti emotivnog odnosa, koji nije prijateljski?


Šta vi mislite?