ZBOG ULOGE JE SMRŠAO 20 KILOGRAMA: Milan Marić otkrio tajnu velike transformacije – uradio je samo jednu PROSTU STVAR!

Jedna od trenutno najpoželjnijih glumaca kod nas iz korena je promenio životne navike!

Foto: Instagram

Milan Marić je zbog projekata na kojima je radio, kako bi što bolje dočarao lik, morao svoje telo totalno da transformiše! Naime, popularni glumac je 2018. godine prihvatio je ulogu ruskog pisca Sergeja Dovlatova u filmu „Dovlatov“. Za potrebe ovog projekta Marić je u roku od tri meseca naučio ruski jezik, ali se i ugojio, čak, 30 kila.

– Promena u kilaži nije samo puko gubljenje kilograma i kupovina novih stvari, već promena u glavi u odnosu ka svom telu. To nije telo na koje si ti navikao. Osećaš, kao da si u tuđem telu, treba ti period adaptacije.Nije samo teško ugojiti se, već i kad mnogo smršaš, taj gubitak utiče na tebe – rekao je Marić i otkrio na koji način je uspeo da smrša.

Sa druge strane, zbog uloge legendarnog pevača Tome Zdravkovića u hit filmu “Toma”, morao je drastično da smanju kilažu. Milan je tada smršao 24 kilograma i svoju kilažu sveo na 79 kilograma.

– Pokušao sam razne dijete i ništa nije uspelo. Moja dijeta je gladovanje. Posao glumca je takav da mi nemamo ustaljeni bioritam. Nekada moraš da ustaneš u šest da bi radio, a nekad snimaš celu noć. Uradio sam najprostiju stvar – prepolovio sam obroke. Izbacio sam hleb i sada manje koristim skrob u ishrani. Jedan obrok sam izbacio a druge prepolovio. Za dva meseca je to dalo rezulate – otkrio je glumac.

Izvor: Kurir.rs