,,TRUDIĆU SE DA ŠTO VIŠE DECE IZRODIM” SEKA ALEKSIĆ OTVORENO O TREĆOJ TRUDNOĆI

Pevačica Seka Aleksić prisetila se svojih početaka i svega onoga što je obeležilo njen put ka uspehu. Jedan od njenih najlepših perioda u životu obeležila su njena deca. Ona se prisetila kako je to izgledalo, ali i priznala da se nada trećoj bebi.

-Moj najlepši period su trudnički dani i kada sam snimila 2 albuma. Po meni trebalo je i pre da ostanem trudna. Htela sam malu razliku između dece. Trudiću se da što više dece izrodim, to je najveće bogatstvo. Sve drugo je prolazno. Trebalo bi da se zapitamo kada budemo stariji koliko njih će doći na naša varta da zakuca i pomogne. Smatram da su deca veliko bogatstvo. Jovan je mali, ne može da odgovori da li želi brata ili sestru, a Jakov želi sestru. Voleo bi da se zove Sofija- iskrena je pevačica.

Ona dodaje da je svaka mama najveća  podrška i da je to ono što je vodilo da bude najbolja, te da joj je dala dosta podrške i enegije u karijeri pevačice. Seka je u intrevjuu priznala na koji način je vratila kilažu nakon dve trudnoće, pa se i našalila sa novinarima.