JOVANA TOMIĆ: Nađa se uzvezdila, Milica Dabović je jedan od najvećih licemera, a evo koji bivši učesnici se muvaju!

Jovana Tomić bila je jedna od učesnica Survivora koja se naknadno pridružila crvenom plemenu. Brzo je došlo do nesuglasica između ostatka plemena i nje. Videli smo i da su se sve neprijatnosti rešile, ali Jovana se nije dugo zadržala u crvenom plemenu iako je bila jedna od jačih ženskih igrača, prema mišljenju mnogih.

Foto: Hypetv

– Bratstva i jedinstva mi je bilo dovoljno dva dana. Ćutala sam par dana, da ne bude da kvarim drugasrstvo. Bilo je lepo, ali se previše polemisalo o šouu.

Čije ponašanje te je posebno razočaralo?
– Ne dopada mi se kako se Nađa ponaša! Ušla je u mod zvezde i to mi se nikako ne dopada. Ja sam skapirala da ona nijem ni želela da dođe na humanitarnu žurku nego joj je bilo glupo da ispali jer je shvatila da će svi doći. Čekala sam pet dana da mi snimi video snimak i onda je na događaj došla poslednja. Meni nije jasno zašto se Nađa tako ponaša. Ona se sa svima izgrlila, izljubila, meni se jedva javila. Kada je odlazila nije mi rekla laku noć iako je dobila ceo separe za sebe i svoje društvo, a sve to sam ja organizovala. Ne želim da je pljujem i budem licemer, jer donekle podržavam njeno učešće u Survajveru, ali mi je njeno ponašanje nakon završetka šoua jedna velika nula. Ali to govori o njoj, a ne o meni.  Vlada je prokomentarisao: “Zvezda stiže poslednja” i onda ode i liže se sa njom. Mene takve stvari nerviraju.

Vlada otvoreno nije želeo da dođe na humanitarni događaj, ali ga je Stefan ubedio. U kakvim ste sada odnosima?

– Vlada i ja ne komuniciramo iako sedimo u istom društvu. Hrvoje mi stalno govori da ne slažem face na njegove komentare, ali ne mogu da sakrijem. On mene ne pecka, zna da ne sme. Ali kada je bilo to humanitarno druženje, rekao mi je: “Jovi šta god treba tu sam, pomoćiću”,  i to mi je lepo kada bih znala da je to zbog samo događaja. Ali pošto poznajem Vladu znam da je to jedno čisto ulizivanje! Ja nemam problem da kažem to što mislim i da transparentno iznesem svoje stavove. Ne volim licemerje, a on i Milica Dabović su najveći licemeri. Kažeš jedno, radiš drugo. Trenutno sam zaista u fazonu da ću da letujem na Braču sa plavim plemenom i sa crvenim ne moram više ni da se družim.

I sa Stevom si imala raspravu…
– Steva mi rekao: “Hvala ti za lepe reči koje si imala za mene”. Odogovorila sam mu da ne znam u čemu je naš problem, jer mi smo na ostrvu bili super, a onda je on promenio ploču. Pokušavao je da mi objasni da to nije ništa lično. Kako nije ništa lično kada me šalješ kući, nominuješ me posle 25 dana jer volim “lepe stvari”. On mi je objašvanjavao da je to bilo njegovo mišljenje. Da, ali ako smo mi dobri, stvari koje mi zameraš, kažeš meni u lice, ne pričaš ih po prvi put tek kada dođe do nominovanja. Meni nije okej da si sa mnom kao super i govoriš mi sve najlepše, deliš sa mnom keks koji smo ukrali na setu, a onda ideš i pričaš mi svašta iza leđa. Pozvao me je da dođem do njegovom lokala. Dogovor je da se vidimo i porazgovaramo o svemu. Otićiću da vidim šta ima da mi kaže. Iako je rekao da nikada neće popiti piće sa mnom, evo pozvao me je na sutlijaš.

Ti ih otvoreno kritikuješ na Tviteru, pa opet nastaviš da komuniciraš sa njim. Kako oni reaguju?
– Steva je jedini pitao zašto sam nešto rekla ili napisali, ostali ćute i smeškaju mi se. Što meni nije jasno! Ako ti nešto smeta, pitaj me.

Sa Stefanom si, čini se, u najboljim odnosima…
– Sa Stefanom nisam imala konfliktne situacije. Mi se znamo od ranije, pa ništa ne mogu ni da mu zamerim. Sa Brankom sam izgladila odnos, jer sam se uvredila kada je rekao “princezi nije mesto u džungli”. Razgovarali smo i on mi je rekao: “Ali Jovi, ti jesi princeza”. Rekla sam mu da mu opraštam jer to što je rekao nije ništa strašno, ali sam ga pitala kako može da kaže sam se ponašala kao princeza kada sam puzala po onom blatu.  On mi je objasnio da ja jesam previše fina kao neka princeza, i rekla sam mu: “Hvala ti, moja mama će biti srećna zbog toga.” Tako da, izgladili smo odnos, zapratila sam ga i na Instagramu.

Kako je bilo na druženjima tokom proteklog vikenda?
– Sedeli smo u nedelju svi zajedno, mogli smo da pričamo o toliko toga…Ja kada se družim sa plavima, mi pričamo o svemu, samo ne o Survajveru. A za vikend sam se dogodilo da satima slušamo: “Daj ja ću da te učim kako se zarađuje na Instagramu, iskoristi popularnost iz Survajvera”.

Kakva si sa Minom?
– Minu moram da pohvalim jer je veoma posvećena humanitarnim akcijama. Neke njene osobine i karakteristike su stvari zbog kojih se ja nikada sa njom ne bih družila i pila kafu, ali kada smo u istom društvu nemam problem. Nemam nikakvu komunikaciju tada sa njom, ali mi je lepo kada se neko zalaže za neki viši cilj.

Za momcima iz plavog plemena su odlepile žene. Da li se brane?
– Mislim da momcima iz plavog plemena nije lako, saleću ih devojke sa svih strana. Ali uspešno se brane.

Da li je Rubijeva devojka ljubomorna na tebe?
– Ne znam da li je Rubijeva devojka ljubomorna na mene. Nas dvoje smo pričali i on zna da moje namere nisu nečasne. Nije mi ništa do sada rekao, tako da verujem da je sve okej.

Da li su neki učesnici Survajvera počeli da se muvaju između sebe, sada kada ste na slobodi?
– Ne smem ništa da pričam. Znam da se Mina i Vlada druže privatno, ali ništa detaljnije ne smem da pričam. Ima tu još nekih potencijalnih parova, ali ne smem da govorim. Udaviće me ljudi.

Ima li para od slave?
– Meni baš lepo ide, super zarađujem posle Survajvera. Nije to fiksni novac, tražim posao koji bi se uklopio u moj trenutni profil. Ali zarađujem bolje nego pre Survajvera. Danas, dok sam morala da slušam to ispiranje mozga “Kako zaraditi na Instagramu” videla sam da ljudi nemaju posla. Ivona priča o nekom događaju koji je odradila pre mesec ipo dana, nije većini krenulo onako kako su očekivali da im krene. Možda se nisu lepo snašli. Mislim da se od nas 20, dvoje se snašlo- rekla je Jovana za informer.rs