ŠOK! PAMELA ANDERSON OTKRILA NAJVEĆU NEPRAVDU!

Pamela Anderson u intervjuu za “Variety” prisetila se uloge u seriji “Baywatch” u kojoj je glumila C.J. Parker od 1992. do 1997. godine.  Glumica ističe da od serije nije zaradila “gotovo ništa”.
FOTO:YOUTUBE/ PRINTSCREEN

-Producenti su zaradili bogatstvo. Tada jednostavno nisam imala nikoga ko bi me dobro predstavio. Ili znanje i iskustvo- priznala je Pamela.

Glumica tvrdi da nije dobila “ni novčić” od prodaje Barbie lutke napravljene na temelju njenog lika.

-Ne shvatate da ćete, kad radite neku TV seriju, postati toliko popularni, pa potpišete taj ugovor i tako se odreknete svog života-, rekla je.

Pamelin sin Brendon rekao je da su glumicu “iskorišćavali”.

-Još uvek mi je čudno kako nije došlo do nekakve rasprave s Amazonom ili producentima serije “Baywatch” oko toga da se ona pošteno isplati. Smešno je kako to funkcioniše s Dejvom Čapelom i Netfliksom. On može da dođe i bude plaćen za šou od kojeg nema ništa. A od ugovora s Amazonom nismo dobili ni peni, rekao je Brendon.

“To je bilo maltretiranje”

Pamela tvrdi i da joj je tim koji je stajao iza serije “Baywatch” iz 2017. godine tražio da u filmu glumi besplatno, a producenti su je, kaže, neprestano zvali zbog učestvovanja u projektu.

-Bilo je grozno, rekli su mi kako žele da im učinim uslugu. To je bilo maltretiranje, želeli su da glumim besplatno. Rekla sam im: ‘Hajde, ljudi. Mislim, stvarno?-Ispričala je glumica koja je na kraju pristala na ulogu. Pojavila se samo na kraju filma u usporenom snimku, bez ikakvog teksta.

-Završila sam dobro. Nemam pritužbi, -zaključila je glumica.

BONUS VIDEO:

ŽENA.HYPETV.RS