Tanja Bošković ISKRENO: “Žao mi je što danas žene nose tuđa imena na svojim grudima!”

Čuvena glumica Tanja Bošković važi za jednu od najboljih u svom poslu, a osim talenta kojim je postigla veliki uspeh, krasi je lepota i harizma kojom je osvojila mnoga srca.
FOTO:PRIVATNA ARHIVA

Kako i sama kaže skromno živi, raduje se svakom danu, glumi i u predstavama koje su joj pored porodice jako važne. Ne voli lenjost, smatra da je to čisto gubljenje vremena:

-Znate, lenjost je nešto što ne volim, nama je dato kretanje, konstantno kretanje, primetila sam da čim počnete da mirujete vi zapravo nazadujete, i to nije dobro. Mora da postoji taj trud, da bi ste osvajali sopstevnu  slobodu, da bi ste osvajali život- ističe slavna glumica.

Kako i sama kaže, u životu je bilo i promašaja, i lupanja glavom kroz zid, ali su to sve lekcije koje su je opametile, ali nikada nije dozvolila da okrnji svoj dar i sposobnosti kada je gluma u pitanju:

-Ja nisam kukavica, čak i kad treba da se razbijem, i kad vidim da je propast na pomolu, pa dobro ništa strašno, izdržaćemo, pa ni ja nisam od juče. Samo vas molim kad ste u toj situaciji nemojte se vaditi, mnogo je značajnije za živa čoveka da stane i da izdrži tu „propast” nego da mulja. Muljanje je odvratno. Sve mogu da podnesem, samo ne da se „prostituišem” u svom poslu koji volim. Mora da se u životu prođe i užas, ali da čovek ostane dostojanstven- podelila je Tanja Bošković u emisiji “Chit Chat” u razgovoru sa Nemanjom Kovačevićem.

FOTO:PRIVATNA ARHIVA

Osvrnula se i na brzinu današnjeg vremena i način življenja, gde se izgubio smisao za lepim:

-Ranije ste mogli da vidite žene koje su same sebi šile stvari, mogli ste da vidite zapravo njihov ukus i njihovu potrebu za lepim, pa i kad su bili promašaji imale su šarm. Sad, žene nose tuđa imena na svojim grudima ili leđima i pokušavaju da time sebi kažu koliko su važne i koliko su lepe. Drage moje to vam neće poći za rukom, može džemper koji ste sami saštrikali da ima grešku, vi ćete je znati i videti, ali sa ponosom ćete nositi nešto što su vaše ruke same napravile, različito od svih drugih-objašnjava Tanja.

https://www.instagram.com/reel/CnuTYhRKLRs/?igshid=MDJmNzVkMjY=

Poznata je kao neko ko čuva i neguje prijateljstva, neka traju i preko 40 godina. Tanja kaže da su joj kolege jako važne, posebno se osvrnula na dugogodišnje prijateljstvo sa kolegom glumcem Radetom Marijanovićem:

Sa ljudima koje volim na sceni, pamtim sve. I evo više od 45. godina igranja sa Radetom Marijanovićem kad pogledam u njegove oči, ja znam da sam trezor njegove mladosti, njegove lepote, njegove snage, sve su to vanredno važne stvari i one se svaki put obnove. Daleko od toga da mi nismo imali nesuglasice i okršaje kao glumački partneri, ali mi nikada nismo prestali da se poštujemo i volimo, e to je dostignuće i glumačko i lično, i to su moje nagrade- priča Tanja Bošković.

Ceo intervju možete pogledati u emisiji “Chit Chat”:

ŽENA.HYPETV.RS