AMNA, DA LI VOLIŠ SEBE?!

Svako se zbuni na pitanje “Da li voliš sebe?”, koliko god pitanje nekome zvučalo banalno, to se u praksi pokazalo kao veoma teško pitanje, na koje često nemamo odgovor. Evo šta kaže pevačica Amna:

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

-Volim, volim, trudim se da volim. Mislim svako od nas, bavio se ovim poslom ili ne, ima momente kad se preispituje.Kako biti svestan čovek ako ne postavljaš sam sebi pitanja?! Tako da u tim trenucima, uhvatim sama sebe za ruku, odem pred ogledalo, pričam sama sa sobom i objasnim sebi kol’ko sebe ja zapravo volim.

Kad ti se dešavaju ti trenuci, da li je to na primer posle izbacivanja nove pesme, pa se preispituješ?!-Upitali su je voditelji Jovana i Voja u emisiji “Nedelja sa Jovanom i Vojom” na Hype televiziji kada je gostovala pevačica u emisiji.

-Nikad se ne zna. Uvijek je u nekom drugačijem trenutku, imam momente gdje je sve sjajno, da uperiš prstom u nešto nema nešto da ne valja i nekada sam u tim trenucima najgora prema sebi. Najsurovija, jer navikla sam da se kroz život uvijek trudim i smatram da taj neki balans u univerzumu mora uvijek da postoji. Onda kada je sve sjajno, u fazonu sam gde je ono što ne valja?! Kao, mora mi se razbiti bar neka šolja, mora mi barem guma pući na putu. Nešto se mora desiti da se to izbalansira i u takvim trenucima budem u fazonu “ISKULIRAJ”.

BONUS VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=DUcAN1z6JYI&t=483s

ŽENA.HYPETV.RS