PRVA KRIZA U BRAKU NIKOLE I NATALIJE JOKIĆ!

Brak Nikole Jokića otpočeo je pre dve i po godine

U Somboru 2020. godine pred brojnom rodbinom i prijateljima sklopjen je brak Nikole Jokića i tada Natalije Maćešić. Slavni MVP košarkaš i njegova izabranica deceniju od početka zabavljanja zavetovali su se jedno drugome na ljubav, koja je, što malo ko zna, već nekoliko puta bila na ispitu.  Naime, svega dva meseca od prvog poljupca Natalija je napustila Nikolu. Prethodno je upisala psihologiju na državnom koledžu u Seminolu i nije se postavljalo pitanje da li će u Ameriku zarad školovanja otputovati, što je njemu vrlo teško palo. Uprkos rečima da će ostati u kontaktu i dopisivati se sportista je pao u depresiju a po priči Dejana Milojevića zbog ljubavi je želeo da napusti košarku.

 

Sudbina se vrlo brzo poigrala sa košarkašem koji je dobio angažman u Americi te je ljubav koju je sa Natalijom otpočeo u Srbiji mogao tamo da nastavi. Natalija nije propuštala Jokićeve utakmice, u belom svetu našla mu se kao najveća podrška a već od prvog dana par je privlačio pažnju. Tamošnji mediji imali su samo reči hvale za njih, a ono što ih je posebno intrigiralo je znatna razlika u visini.

Dok je košarkaš 213 cm visok, njegova supruga može da se pohvali sa svega 173 cm. Na taj račun oboje se slatko šale na društvenim mrežama, što se takođe dopada medijima kako domaćim, tako i stranim. U članku Hauarda Beka iz „Bličer riporta“ izašla je čak i kratka priča o supružnicima, koja najbolje opisuje njihov odnos. Zapravo reč je o njihovom dopisivanju vezano za društvene igre i tome ko kako podnosi poraz.

– Moraš da gledaš karte. Moraš da gledaš sve za stolom jer svi varaju. Ne znaš ko je gori –poručio je Jokić izabranici.

– Ja ne varam – odgovorila je ona odmah, na šta se on nadovezao.

– Želim da varaš – i svoj odgovor pojasnio time što njegova braća Strahinja, Nemanja i on „varaju svaki put“.

Za sam kraj Natalija je uzdahnula i samo rekla:

– Ne znaju da podnesu poraz.

Brak Nikole Jokića uprkos brojnim izazovima, po mišljenju mnogih nema mane. Košarkaš i diplomirana psihološkinja pre dve i po godine dobili su i ćerku Ognjenu koja je istiog momenta postala njihov fokus interesovanja. Mada i dalje zbog karijere košarkaša žive u SAD to što su renovirali kuću i što je košarkaš sagradio ergelu i kupio konje svedoči tome da jedva čekaju da se vrate.

Izvor: story