,,MOJ ŽIVOT SE ZNAČAJNO PROMENIO” Vatrenim izdanjem Megan Markl bacila u senku govor

Svetski samit One young u Mančesteru, zvanično je počeo, a njemu su prisustvovali i Megan Markl princ Hari.

Foto:  Profimedia

Megan Markl i princ Hari su do Mančestera doputovali vozom, a ovo je bilo prvo obraćanje Megan britanskoj javnosti nakon što su ona i Hari napustili Kraljvestvo.

Ovaj dolazak i govor je specifičan i zbog toga što je samo nekoliko dana ranije Megan u svom podkastu otkrila kako je teško oprostiti neke stvari i time mislila na svoj odnos sa kraljevskom porodicom.

Ono što je pored govora i stavova Megan Markl, jedan od razloga zašto je ona uvek u centru pažnje, jeste i njen stil. Ovog puta opet je prijatno iznenadila i blistala u crvenom kompletu modne kuće Valentino.

Megan je za govornicom rekla da je „veoma lepo vratiti se u Veliku Britaniju“. Ona je publici, koju su činili mladi delegati iz više od 190 zemalja, poručila da su upravo oni „budućnost, ali i sadašnjost, pokretači pozitivnih i neophodnih promena koje su potrebne širom sveta”.

Kritike kao i uvek nisu zaobišle ovaj par, a mnogi su ih nazvali lažnim kraljevskim parom. Ipak, Megan je blistala u svojoj monohromatskoj kombinaciji koju je uklopila sa štiklama identične boje, samo sa potpisom Aquaazzura.

U trenucima kad se podizala britanska zastava, Hari je pomno sve ispratio i zdušno aplaudirao, pa je Dejli Mejl to opisao rečima da princ ipak voli svoju zemlju.

 

– Moj život se značajno promenio… Sada sam mama. I do tog trenutka, pošteno je reći, moj život se prilično promenio (podsetila se gostovanja na samitu koje se dogodilo pre venčanja). Sada sam udata i sada sam majka. Moj pogled na svet se iz korena proširio, gledam sada globalnu zajednicu očima svoje dece. Oduševljena sam što je moj muž u mogućnosti da mi se pridruži ovaj put – istakla je Megan u govoru.

 

Cena njenog lepog vatrenog kompleta je oko 2.700 evra.

Izvor: glossy