POD NALETIMA ZALJUBLJENOSTI POKLEKLA I VODITELJKA PINKA: Sanja Marinković zvanično priznala ko je ukrao njeno srce

Voditeljka Sanja Marinković razvela se pre više od godinu dana od bivšeg supruga Aleksandra, sa kojim ima sina

Foto: Instagram

Voditeljka Pink televizije je srećna, uspešna i zaljubljena. Ostvarila se u bitnoj ulozi kroz emisiju ,,Magazin in”, dobila je sina Strahinju, a bez prestanka niže uspehe. Za ,,Story” konačno je progovorila da uživa u ljubavi i pažnji partnera nakon okončanog braka.

U kojoj meri vam se udvaraju muškarci i da li im generalno imponuje ili smeta što ste javna ličnost?

– Nikada nisam verovala da sam posebna i drugačija zato što se bavim ovim poslom i zaista je potpuno svejedno da li smo doktori nauka, pedikirke ili poznate voditeljke jer je želja za zaljubljivanjem i burnim emocijama ista. Na putovanjima, u inostranstvu mi se muškarci više udvaraju, prilaze, izgovaraju najlepše komplimente, moguće i zato što ne znaju čime se bavim, već samo reaguju na moj osmeh, pokret ili stav. U Srbiji umeju da budu džentlmeni, veoma oprezni, ali i duhoviti i opušteni. Ja se zaljubljujem u energiju, način kako me neko gleda, u mozak, misli i rečenice koje izgovara i naravno – dodir. Verujem da je najbitnije za jednu ženu kada je princ poljubi da se ne pretvori u gusku, a to nema mnogo veze sa zanimanjem, već sa zaljubljivanjem.

Leto je pravo vreme za izlaske i romanse, da li vam je neko u skorije vreme privukao pažnju više nego obično?

– Ne mogu da kažem da su se moje misli o ljubavi i emocijama ovog leta uklopile u avanture iz ljubavnih romana, ali bilo je strasnih epizoda koje su mi imponovale. Nagađanja tabloida bila su pogrešna kada je reč o imenima partnera, izboru i slikama, ali bila su ispravna da su mi oči sijale i osmeh bio lepši na nekim evropskim destinacijama zbog strasti i nežnosti. Pod naletima zaljubljenosti i ljubavnog zanosa umeju da posrnu i kraljice i naučnice, pa što ne bi i jedna voditeljka s „Pinka“. Nikada nisam bila od onih koja tek tako juriša na nečije srce,vrlo sam emotivna i iracionalna, i što sam zrelija, odluke donosim suprotno svom razumu i slušam samo svoje srce, videćemo kako će to odrediti moj život dalje. Strpljivo čekam da novi ili neki stari princ ponovo ušeta u moj život – rekla je Sanja.

BONUS VIDEO: