KAKVOG LEPOTANA IMA ĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ: Svi ga žele! (FOTO)

Ćerka Dragane Mirković svojom objavom zapalila društvene mreže

Foto: Instagram

Otkako se pridružila društvenim mrežama i pustila da njena privatnost koju je godinama krila izađe na videlo, ćerka Dragane Mirković, Manuela, privlači veliku pažnju javnosti. Što zbog lepote koja je krasi, što zbog uspeha koje niže, njeni roditelji sa punim pravom imaju čime da se ponose, a pevačica je u više navrata i isticala kako joj je najbitnije da decu izvede na pravi put. Da je u tome uspela dokaz su nebrojene pohvale na račun Dragninih i Tonijevih naslednika kojima su od malih nogu usađene prave vrednosti te luksuz u kom uživaju do sada nisu potencirali.

Ipak, da čitava porodica ima strast prema četvorotočkašima sada nam je stavila do znanja i ćerka Dragane Mirković koja se na društvenoj mreži “Instagram” pohvalila skupocenim automobilom.

– Zver – kratko je napisala Manuela uz fotografiju svog novog ljubimca koji je pretpostavlja se poklon od mame i tate, što i ne čudi ako uzmemo u obzir njene dosadašnje uspehe koje je sigurni smo velikim trudom i radom postigla, te je kao nagradu dobila poklon po želji.

 

U pitanju je Mercedes s prepoznatljivim tablicama DON njenog oca Tonija Bijelića i vredi pravo malo bogatstvo, međutim pratioci nisu bili preterano iznenađeni jer se ponosni tata bavi biznisom u automobilskoj industriji i poseduje salon za prodaju automobila, auto-kompaniju Majbah.

Izvor: story