BITAN DAN U DOMU ONURA I ŠEHEREZADE: Objavili najlepše vesti, a zbunili fanove!

Jedan od omiljenih glumačkih parova u Turskoj, Beguzar Korel i Halit Ergenč popularniji kao Šeherezada i Sulejman u braku su od 2009. godine, ne kriju koliko su zaljubljeni i danas, a na “ludi kamen” stali su 2009. godine. Kada su se zaljubili na snimanju serije, Halit je bio u braku s 14 godina mlađom glumicom Gizem Sojsaldi koju je ostavio zbog Berguzar, dok je ona čekala njihovo dete. Veliku privlačnost sadšnji partneri nisu mogli da sakriju pogotovo kada su 2008. godine zbog posla morali da otputuju u Pariz. Berguzar je ubrzo ostavila svog dečka, a Halit je zatražio razvod od Gizem koja se odlučila na prekid trudnoće.

Foto: Instagram

Šeherezada koja se proslavila ulogom u seriji “Hiljadu i jedna noć” i  Sulejman Veličanstveni iz istoimene serije neretko na društvenim mrežama pokazuju da njihova ljubav cveta, a sada su imali još jedan povod za slavlje te su okupili porodicu i prijatelje i sve to zabeležili i podelili na društvenim mrežama.

Naime, glumica je prošlog vikenda proslavila jubilarni 40. rođendan, a uz niz fotografija najviše pažnje privukla je ona u naručju popularnog Sulejmana na kojoj je napisala:

– Kada smo se upoznali, Halit je bio 7 godina mlađi od mojih sadašnjih godina i ja sam bila 18 godina mlađa. Prosek više od polovine ljudi na fotografiji je verovatno 30 godina. Šta mislite koliko imam godina? Hvala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)


Nizale su se čestitke i svi su joj poželeli najlepše želje, a ona se u međuvremenu pohvalila i time da su u njenoj bivšoj osnovnoj školi učionicu nazvali po njoj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)

– Ne mogu rečima opisati koliko mi to znači. Možda će savremeni umetnici rasti u ovoj muzičkoj sobi koju su izgradili moji voljeni, u učionici koja se otvara prema hodnicima kojima sam trčala. Od prvog dana kada sam se počela baviti ovom profesijom rekla sam vam da posao koji radimo nije zasnovan na jeziku, veri ili rasi, već samo na osećanjima.. Emocije nemaju jezik.. Isto kao i ljudska rasa.. Imam veliku porodicu širom sveta gde je ljubav jedini zajednički jezik.. Gde god da odem, imam članove porodice koji će deliti svoj sto sa mnom kada im zakucam na vrata. Tako da sam veoma srećna. Nikada nisam volela reč fan… Oni su moja porodica. Moji voljeni. Tako sam srećna što mogu da izrazim svoju zahvalnost svakome od vas – napisala je.

Inače, šuškalo se da bračni par koji ima dva sina, Alija i Hana kao i ćerku Lejlu, prolazi kroz određene nesuglasice, te da su na korak od razvoda, međutim oni ove glasine nisu komentarisali.

Izvor: Story