NAJDETALJNIJI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Ribe moraju sve da završe do ovog datuma, ovnovi će biti usporeni

Šta nas očekuje narednog meseca i koji znacima će zvezde biti najviše naklonjene? Sledi detaljna prognoza.

Foto Pixabay/ acekreations

Ulazimo u septembar sa pet retrogradnih planeta: Jupiter, Saturn, Uran, Neptun, Pluton kojima se 10. septembra pridružuje Merkur. Mnoge stvari mogu biti usporene, a zbog velike tenzije moguće su greške i svađe pa treba biti dosta oprezan, naročito u odnosima sa drugima jer Merkur kreće retrogradno iz Vage dok će istog dana biti i pun Mesec u Ribama koji će praviti kvadrat sa Marsom u Blizancima, što je dosta “nezgodan” aspekt koji donosi emotivne tenzije i konflikte pa čak i kraj nekih odnosa.

Kako će biti u konjukciji sa Neptunom, onda se mogu dešavati neke nejasne situacije ili emotivne utopije.

Venera zatim prelazi u Devicu pa iz vatrenog Lava kreće razumna Devica. Mnoge osobe će videti drugu sliku Venerinih realnih mogućnosti u odnosim, ljubavima, umetničkim dostignućima, svemu što je lepo pa i u materijalnim vrednostima.

Zbog retrogradnosti velikog broja planeta ovaj mesec može doneti probleme, kašnjenja ili prestanak u odnosima, poslu ili drugim stvarima. Dobro razmislite pre nego nešto kažete da ne bi došlo do nesporazuma.

Ova retrogradnost planeta je dobra da sagledate da li ste na pravom putu i da ispravite greške koje se pojave. Nije smak sveta što su planete retrogradne, one nas vraćaju da preispitamo stvari u životu pre donošenja odluke. Ne budite brzopleti i ne donosite odluke na prečac!

ŠTA MOGU OČEKIVATI ZNACI I PODZNACI U SEPTEMBRU?

OVAN

Dragi Ovnovi, sve što treba da uradite u ovom mesecu ići će dosta usporeno što vas može nervirati pa ako krenete nekim kraćim putem, sve se može iskomplikovati zato idite onim regularnim. Radite sve temeljno bez nekih preskakanja. Merkur se 23. vraća ponovo u znak Device što može doneti zdravstvene probleme pa ako planirate neke intervencije, to se ne preporučuje izuzev hitnih slučajeva.

Kako će Sunce ući u Devicu od 23. septembra, to može doneti čepe emocije sa partnerom dok slobodni Ovnovi mogu imati dobre i lepe ponude u partnerskim odnosima. Vrlo je bitno da posvetite sebi više pažnje i da se relaksirate. Masaža može da pomogne.

BIK

Dragi Bikovi, dosta dobra vest je kada su u pitanju finansije jer nema krize za vas. Kako se mnoge planete kreću unazad, i vama se mogu usporiti neki tokovi i razvlačiti se neke stvari pa se opustite i to vreme iskoristiti za sebe i odmor jer će ovaj Merkur imati veliki uticaj na vas i vaše finansije.

Iako se vama čini da su finansije oskudne i sporo dolaze, za razliku od drugih, vama ipak pristiže novac. Mnogi Bikovi mogu biti uspešni u marketingu, pisanju ako ste nastavnik ili sa bavite podučavanjem. Nije povoljno da pravite neke veće planove ni preokrete sa voljenom osobom već uživajte u tome što imate.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vi u ovom mesecu imate više hrabrosti jer je Mars u vašem znaku pa ste borbeni sa mislima. Šta god da naumite, možete to i sprovesti u delo pa je moguće da se pojavi i neki nesporazum kada forsirate nešto na silu.

Mnoge osobe koje se bave sportom, mogu postići velike rezultate. Najveći problem može se javiti ako vas uhvati nestrpljivost sa mnogo retrogradnih planeta koje usporavaju prirodan tok stvari.

Hronični bolesnici treba da obrate više pažnje na zdravlje. Svi koji imaju imaju određene psihičke smetnje, sada mogu primetiti boljitak. Više se posvetite porodici u slobodno vreme. Moguće su turbulencije sa voljenom osobom i nije pravo vreme da se započinju veze. Uspeh predstoji i osobama koje se bave pisanjem.

RAK

Dragi Rakovi, septembar vam može doneti veće troškove novca zbog kuće i najbližih osoba koje vam mogu i pomoći da dođete do veće zarade. Sve ove retrogradne planete kod vas mogu imati pozitivan efekt kako bise preispitali planove i preusmerili ciljeve. Mnogi Rakovi koji se bave investicijama, ugostiteljstvom, građevinom mogu doživeti uspeh. Pojedini Rakovi koji su pod stresom treba više pažnje da posvete zdravlju, naročito na kardiovaskularni sistem. Pojedine osobe koji se bave marketingom i bave se trgovinom, neka se oglašavaju i budu u javnosti. Mogući su emotivni nesporazumi i neke nevolje i to sve zbog ega ili bežanja od kompromisa pa razmislite dobo.

LAV

Foto: Pixabay/Pixabay

Dragi Lavovi, potrebno vam je više strpljenja nego u avgustu. Šest planeta retrogradnih mogu vas prosto izluđivati mada su dobre da preispitate svoje planove, ciljeve i želje o tome šta vam je zapravo potrebno a šta hoćete i čemu težite.

Iako je Merkur retrogradan, vaše sposobnosti i intelekt mogu biti izraženiji nego ranije. Sve što je vezano za finansije najbolje je da razrešite pre retrogradnog Merkura tačnije do 10. septembra. Nekima može da kasni priliv novca ali bez nerviranja, biće para. Moguće su i važne poslovne veze pa dobro razmislite pre donošenja odluke. Emotivno je dosta dobro kod osoba koje imaju partnera dok onim slobodnim predstoji interesantno poznanstvo ali neka ipak zbog retrogradnih planeta malo uspore i ne ulaze brzopleto u vezu. Obratite pažnju na zdravlje i ne zanemarujte neke simptome.

DEVICA

Drage Device, ovo je vaš najbolji mesec u godini jer predstavlja vašu vladavinu. Zbog retrogradnosti Merkura koji vlada ovim znakom, od 10. septembra se kod mnogih Devica mogu mnoge stvari zakomlikovati pogotovo što su još pet planeta retrogradne. Najbolje bi bilo da neke važne stvari završite do ovog datuma.

Mars u vašem polju karijere daje vam dosta pozitivnih i dobrih mogućnosti. Venera će tranzitirati kroz vaše polje pa se finansije mogu uvećati mada će vama izgledati kao da se ništa ne dešava. Mnoge prilike za zaradu i uživanja vam može Venera priuštiti do kraja meseca. Vi prosto dobijate vetar u leđa i vaša harizma sve pokreće.

Pojedine Device su rešile da se malo distanciraju od voljene osobe pa sumnje mogu postati još veće. Vrlo je povoljno da sebe počastite nekim novim stajlingom. Što se tiče zdravlja, sve je dobro i nema razloga da brinete.

VAGA

Drage Vage, retrogradni Merkur biće vrlo izražajan uz još pet planeta pa vi nastavljate put započet u avgustu. Iako ste se pokrenuli na duhovnom putu, vi nećete zapostaviti ni socijalni život. Sada je vrlo bitno da posvetite više vremena sebi. U septembru nema veći dešavanja a i planete su usporene pa i životni tok što je, sa druge strane, odlično za duhovni razvoj.

Od 23. Sunce ulazi u vaš znak i kreće vaša vladavina što bi moglo obasjati vašu ličnu sreću pa možete biti zadovoljni i da zračite srećom harizmom i ličnim fizičkim zadovoljstvom. Mnoge Vage mogu imati uspeha u javnosti, marketingu i prodaji mada je potrebno da dobro razmislite pre donošenja odluke. Neki veći novčani prilivi predstoje u drugoj polovini meseca. Kada su emocije u pitanju, vrlo bitno će biti duhovno uklapanje da bi veza ili brak funkcionisali.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, ovaj mesec može doneti usporenost kada su u pitanju finansije jer se Jupiter, planeta vaših finansija, kreće retrogradno ceo mesec. Čak šest planeta su retrogradne što daje usporenost i ponovno preslišavanje i reorganizaciju nekih planova i ciljeva. Venera vaša planeta ljubavi, od petog septembra ulazi u Devicu i vi postajete zahtevniji i pa će biti više uključen razum nego srce. Ipak za ljubav je potrebna romantika a misli da se malo primire.

Pojedine Škorpije mogu izgubiti samopouzdanje pa budite oprezni. Slobodne osobe mogu upoznati nekog preko interneta ili sajtova za upoznavanje (uz neophodnu opreznost). Kada Sunce uđe u vaš znak, vi se okrećete duhovnoj sferi i želite da napredujete.

STRELAC

Dragi Strelčevi, septembar može značajno usporiti životne tokove u mnogim sferama. Dobar je period da razmislite i zastanete da biste napravili pravi izbor i odabrali ciljeve. Iskoristite retrogradni hod planeta da unapredite već postojeći posao kako biste bili još efektniji. Mars će tranzitirati sedam meseci u vašem šestom i sedmom polju pa treba da dobro pazite na zdravlje i partnerske odnose.

Od kraja meseca trebalo bi krenuti sve nabolje. Što se tiče finansija, tu neće biti neke veće promene ali Merkur može doneti konplikaciju u karijeri i na ljubavnom polju. Više pažnje posvetite porodici i dragim osobama koje ste zbog obaveza zapostavili.

JARAC

Dragi Jarčevi, možet veoma napredovati u karijeri, što je sa jedne strane je dobro a sa druge, vi zbog toga zapostavljate svoje drage osobe. Pokušajte da uspostavite balans. Sami kraj meseca možda donese neke nove tehnike ili principe u radu.

Kada su u pitanju finansije, sve je dobro pa ipak treba paziti na bespotrebne troškove. Emotivno i u ljubavnim odnosima gotovo slična situacija iz prethodnog meseca. Kada je pitanju zdravlje, preporučuje se opreznost. Naravno, ne zanemarujte preporuke lekara.

Sve bi trebalo pomeriti zbog retrogradnog Merkura čak i neki poslovni put ili pak rezervišite smeštaj pre 10. septembra.

VODOLIJA

Drage Vodolije, nastavlja se dosta mirna situacija kao i u avgustu pa usled retrogradnosti planeta možete preispitivati i razmišljati o svojim planovima i ciljevima. Ne preporučuju se neki novi poslovi već da se rade započeti. Finansije mogu biti mnogo bolje od kraja meseca.

Ljubav je u prvom planu i nema loših položaja posebno kada vladar vašeg ljubavnog polja Sunce uđe u Vagu. Možete biti neodlučni u smislu da niste načisto šta želite jer stalno nešto vagate. Do kraja meseca će biti aktivna fizička i seksualna privlačnost, sa emocijama u drugom planu. Kada Sunce promeni znak, onda vam postaje važno da osoba sa kojom ste ima iste poglede na život i ciljeve. Kada je u pitanju zdravlje, ono se popravlja i mnogo je bolje nego prethodnog meseca.

RIBE

Drage Ribe, može biti dosta trzavica pa ako planirate neke promene, najbolje bi bilo da to uradite do 10. ili da posle tog datuma. Sve velike promene bi bilo najbolje da se dogode u decembru.

Sa partnerom je potrebno strpljenje pa i sa poslovnim partnerima treba biti oprezan. Kada je u pitanju karijera, najbolje bi bilo, ako možete, da napravite pauzu do sredine oktobra. Najbolje je da dobro razmislite o svemu i razradite plan šta i kako dalje.

Emotivno moguće je da ni vi ni vaš partner nemate sigurnost i stabilnost već sumnjate i vagate šta ko hoće i želi.

Potrebna je detoksikacija kako bi vaše zdravlje bilo bolje. Posvetite sebi i zdravlju više pažnje.

SREĆNO SVIMA U SVEMU!

Izvor: bliczena