MOĆNI TRIKOVI ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ: Bitan savet za negu kože, neće vas mnogo koštati!

Iako njen posao podrazumeva da često nosi profesionalnu, scensku šminku, Anastasija Ražnatović van scene najviše voli prirodan izgled, bez previše proizvoda na licu.

Foto: Printscreen Instagram

Budući da je popularna mlada pevačica, na Anastasiju Ražnatović ugledaju se mnoge devojke, te se ona trudi da im svojim primerom ukaže na važnost nege kože, već od ranih dvadesetih godina.

– Mladost, zdravlje i lepota su ideali kojima svi težimo. Svi želimo da se osećamo samouvereno, lepo i zadovoljno. Slažem se da mnogo toga dolazi iznutra, ali jednako je bitno i kakav utisak ostavljamo pojavom. Smatram da u danu treba da odvojimo vreme koje će biti samo naše i posvetimo se nezi. Najbolji savet, ili još bolje sugestija, koju sam ikada dobila je da je veoma važno pustiti kožu da diše i osloboditi je jake šminke. Pred spavanje, bez obzira na to da li sam bila našminkana tog dana, operem lice, nanesem losion i hidratantnu kremu i ujutru sve ponovim – objasnila je za “Hello” Anastasija svoju rutinu nege kože.

Osim kozmetičkim preparatima, lice neguje i redovnim odlascima na tretmane.

– Želim da mi lice uvek bude lepo, blistavo i negovano pa zbog toga idem na tretmane koji podrazumevaju dubinsko čišćenje i hidrataciju. Veliki sam pobornik prirodnog izgleda, to je izbor koji forsiram bilo da u toku dana planiram poslovni sastanak ili neobavezni odlazak na kafu sa prijateljicama – rekla je pevačica za pomenuti magazin.

Poznato je da u današnje vreme, kada je uz pomoć filtera i brojnih aplikacija moguće u nekoliko klikova ukloniti sve nepravilnosti i nesavršenosti, mnogi ljudi na društvenim mrežama stvaraju lažnu sliku o sebi.

 

– U ovoj eri Instagrama ne možete da znate kako ko stvarno izgleda dok tu osobu ne vidite uživo. Poznajem mnogo devojaka koje vode računa o sebi, ali nisu iz javnog sveta, i njima udeljujem sve komplimente – zaključila je Anastasija Ražnatović.

Mlada pevačica je, inače, nedavno iznenadila mnoge kada je promenila boju kose i izvukla pramenove u svetlim nijansama, a ova promena naišla je na veoma pozitivne reakcije.

Pored toga što brine o tome da joj lice i kosa uvek budu negovani, Anastasija i redovno trenira, a nedavno je govorila o tome da je poslednjih godina uspela da skine 20 kilograma viška i da sebi ne želi da dozvoli da ponovo dođe u tu situaciju.

Izvor: najzena