NEKI ZARAĐUJU I 5.000 EVRA DNEVNO: Saznajte ko su najplaćeniji srpski glumci

Ovo su najplaćeniji glumci u Srbiji

Foto: YouTube/YouTube/Instagram/YouTube

Koliko će novca dobiti za ulogu zavisi naravno od toga koji glumac je u pitanju. Oni koji ne prihvataju tako lako bilo šta, sebi u početku određuju i veću dnevnicu.

– Žarko Laušević, Miki Manojlović i Aleksandar Berček već godinama uzimaju najviše para za filmove i serije. Pored toga što su talentovani, cenu im diže i to što ne prihvataju olako svaku ulogu koja im se ponudi. Zbog toga, kada producenti i reditelji odluče da ih angažuju za neki projekat, već unapred znaju da će morati da plate 2.000 evra po danu za njihove honorare – otkriva za Informer dobro obavešten izvor i dodaje da njihova cena zavisi i od veličine uloge:

– Ukoliko nisu među glavnim glumcima, onda traže 5.000 evra!

Najveća domaća komičarka Jelisaveta Seka Sablić karijeru je započela pre više od 50 godina:

– Glumice svuda u svetu, pa i u Srbiji, imaju manje honorare od kolega. To kod Seke nije slučaj! Njena popularnost traje još od osamdesetih godina prošlog veka i ne jenjava. Ona je garancija da će film ili serija postati hit, pa ne čudi što ima mnogo posla- kaže izvor za Alo.

Miloš Biković ima tek 34 godine, a njegova popularanost je na samom vrhuncu. Može da se pohvali ulogama u serijima i filmovima: ,,Južni vetar”, ,,Bela lađa”, ,,Montevideo, Bog te video”, ,,Hotel Eleon”…

– Biković, poput mnogo starijih kolega, ima honorar od 2.000 evra dnevno. Međutim, u Rusiji zarađuje mnogo više! Tamo je za film “Sluga”, koji je najgledaniji u istoriji ruske kinematografije, uzimao 5.000 evra po danu- priča izvor.

Foto: Instagram

Milan Marić, proslavljen najviše kroz ulogu u filmu ,,Toma”, ali i drugim ulogama kroz filmove i serije: ,,Besa”, ,,Miris kiše na Balkanu”, ,,Branio sam Mladu Bosnu”…Jedan je od traženijih glumaca mlađe generacije:

 Marić je zahvaljujući filmu “Toma” i seriji “Državni službenik” među najtraženijim glumcima mlađe generacije. Timotijević i Bukvić su posle uloga u serijama “Besa” i “Južni vetar” podigli cenu, dok supružnike Vojina i Slobodu publika voli da gleda već godinama – priča izvor za Alo.

 

FOTO: ATA Images