SPRIJATELJILA SE SA SEKOM ALEKSIĆ, A ONDA DOŠLA U BEOGRAD: Najpopularnija manekenka u prestonici prvo obišla simbol grada

Prelepa Aleksandra Ambrosio sletela je u Beograd 

Foto: Instagram

Javnost je oduševila prizemnošću i fotografijama sa nastupa Seke Aleksić u Crnoj Gori. Naša pevačica istakla je da joj je čast što je svetski poznata manekenka došla na njen nastup:

-Ona boravi već nekoliko dana u Crnoj Gori, te je izrazila želju da posluša nešto što je autentično. Ona je sa svojim prijateljima došla kod mene u klub, bila sam počastvovana, a i presrećna. Još kada sam videla na storijima objave…- rekla je Seka Aleksić za Hype televiziju.

Aleksandra se smestila u jedan luksuzni hotel u centru prestonice, te je svaki slobodan trenutak iskoristila da obiđe znamenitosti Beograda. Prva lokacija bila joj je Kalemegdan.

Foto: Instagram

Da podsetimo, Aleksandra je manekenka rođena u Brazilu 1981. godine. Njeno prvo pojavljivanje bilo je na naslovnoj strani magazina ,,Elle”, a kroz karijeru uspela je da sarađuje i sa drugima: CosmopolitanElleGQHarper’s BazaarMarie ClaireOcean DriveVogue. Takođe, pojaviljivala se i na televiziji, ali je uglavnom imala sporedne uloge.

BONUS VIDEO: