SVAĐA ZBOG MAJKE: Bali- bega ostavila trudna supruga? Oglasili se turski glumci

Navodno je situacija eskalirala nakon burne svađe u kojoj je glumac stao na stranu svoje majke

Foto: Instagram

Turski glumac Burak Ozdživit, kog najšira publika zna po ulogi Bali-bega u seriji “Sulejman Veličanstveni” od 2017. godine je u braku s glumicom Fahrije Evdžen.

Par, koji ima sina Karana, trenutno čeka drugo dete, a godinama važe za jednu od najskladnijih poznatih porodica na turskoj javnoj sceni. Zbog toga su sve iznenadile glasine da je trudna Fahrije rešila da ostavi supruga.

Prema pisanju turskih medija, oni iza sebe imaju vrlo težak period jer su Fahrije i Karan oboleli od virusa korona i sve vreme bili kod kuće, a za to vreme se glumica navodno neprestano svađala sa suprugom. U jednom trenutku je, šuškalo se, svađa toliko eskalirala da je Fahrije Evdžen podigla glas na svekrvu Čejhan, pa je Burak skočio u majčinu odbranu, nakon čega je glumica napustila njihov zajednički dom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit)

Međutim, par se ubrzo oglasio na Instagramu demantujući sve zajedničkim selfijem na kom su zagrljeni i nasmejani, uz poruku:

 Ne budite glupi! Ostavite nas na miru!

Kako sada pišu turski mediji, Fahrije zaista u poslednje vreme nije bila kod kuće, ali je zapravo sa sinom Karanom bila smeštena u jednoj bodrumskoj privatnoj klinici, gde su prethodno porodično bili na letovanju. Nakon što su majka i sin izašli iz bolnice, uputili su se u zajednički dom.

Podsetimo, Burak Ozdživit i Fahrije Evdžen zajedno su od 2013. godine, a 2017. krunisali su svoju ljubav brakom velikim i romantičnim venčanjem.

Izvor: glossy