,,TATA SE RAZBOLEO, SVE JE POČELO DA SE RUŠI”: Srpska manekenka živela u BEDI, danas je kreatorka i udata je za poznatog hirurga

Srpsko-američka manekenka nije imala lak život

Foto: Instagram

Dragana Dujović odrasla je bez oca u radničkoj porodici.

 Bila su to strašna vremena. Kada se tata razboleo, sve je počelo da se ruši, kao da je čitavu porodicu pogodila loša karma. U kući nije bilo tople vode, pa smo morali da je zagrevamo u loncu na šporetu, kako bismo se tuširali. Zimi je bilo još gore, jer nismo imali grejanje. U centralnoj prostoriji kuće nalazila se peć na drva. Davali smo sve od sebe da održimo vatru i tu smo provodili noći i zajedno spavali, da bi nam bilo toplo – iskrena je Dragana.

Modelingom se bavi od tranaeste godine, u Americi je ostala kako bi usavršila svoje obrazovanje. Tu nije kraj njenim uspesima! Ona se ostvarila kao majka, ima troje dece i supruga.

– Mnogo je vode proteklo od 1986, kada nas je moj tata napustio. Volela bih da je sa nama i da zna koliko mi se život promenio, da sam uspela da prebrodim sve nevolje, bavim se kreiranjem tašni i izdala sam knjigu “Dragana: moj put od Srbije do Amerike”, koja će uskoro biti objavljena i kod nas. Sigurna sam da bi ga Niki, Nik i Luka obožavali, isto kao ja i dodaje:

– Međutim, sudbina nije htela da bude tako. Ipak sam zahvalna i za ono malo vremena koje sam imala sa njim. Zauvek ću ga čuvati u srcu i svojoj deci pokušati da dočaram kakav je divan čovek bio i pripremim ih na to da život nije uvek lak, te da neke stvari zahtevaju trud – otkriva Dragana.

Prema poslednjim saznanjima ona živi sa porodicom na Floridi, u vili u Majamiju. Suprug joj je jedan od najboljih hirurga za transplataciju kose. Da podsetimo, ona je bila  Miss Universe Serbia 2004. godine.