KAO U PROŠLOSTI: Luna Đogani ostvarila sebi želju, ali morala je da se odrekne OVOGA! (FOTO)

Luna Đogani vratila je devojčku kilažu

Foto: Instagram

Luna Đogani i Marko Miljković dobili su ćerku Miu. Kako je mama ta koja podnosi trudnoću i bolove sasvim je normalno da sebi da oduška i da se ugoji koji kilogram. To je uradila i Luna, ali nakon porođaja nije nikako mogla da vrati devojačku kilažu.

Koristila je različite metode, angažovala nutricionistu ali ništa nije pomoglo, zato je rešila da sama razmisli šta najviše prija njenom telu:

– Kada sam se porodila nisam želela da se odričem hrane, jer mi je trebalo mnogo energije zbog ćerke Mije. Ali kada je ona malo porasla, čvrsto sam rešila da vratim staru kilažu. Mislila sam da ću lako, ali ništa nije bilo onako kako sam planirala. Mesecima sam pokušavala da skinem kilograme, bila sam i kod nutricionistkinje, ali mi ništa nije pomoglo da vratim liniju – objasnila je Luna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljkovic (@luna_djogani)

Izbacila je samo dve namirnice

– Prestala sam da jedem hleb, potpuno sam izbacila gazirana pića, a slatkiše sam svela na minimum. Tek tada sam počela da gubim kilograme. Nisam pristalica rigoroznih dijeta i izgladnjivanja, jer to nije zdravo. Treba promeniti svest o načinu ishrane. Dijete daju kratkotrajni efekat, a kada prestanete da ih se pridržavate, kilogrami se brzo vrate. Zato je bolje izbaciti nezdrave namirnice, a sve ostalo jesti. Naravno, u umerenim količinama, jer ni prejedanje nije zdravo. Sada imam 65 kila i srećna sam. To je moja idealna težina, koju sam imala pre trudnoće. Ne želim više da mršavim – izjavila je Luna za Informer.

Dovoljan trening joj je ćerka Mia.

– Mia treba da prohoda, pa non-stop trčim za njom. Verujte mi, nema jačeg treninga nego čuvati decu koja imaju godinu-dve. Ona ima toliko energije i sve želi da proba i vidi, da sam po ceo dan na nogama. Uveče sam toliko umorna da zaspim u sekundi. Oni koji nemaju malu decu trebalo bi da vežbaju ili šetaju, jer je kombinacija zdrave ishrane i treninga pun pogodak – savetuje Luna.

Jelovnik Lune Đogani

Doručak: Dva jajeta na oko i tost

Ručak: Belo meso na roštilju i zelena salata

Večera: Potaž od povrća

Trik savet

–  Kada mi uveče dođe da pojedem “pola frižidera”, popijem dve čaše vode i legnem. Glad odmah prestane –  priča ona.