UPROPASTILA HALJINU MERLIN MONRO Kim Kardašijan je nosila za ovu priliku, sada je vidno ošetećena! (FOTO)

Činjenica da je starleti Kim Kardašijan dopušteno da nosi čuvenu haljinu preminule glumačke ikone Merilin Monro na nedavno održanoj MET gali izazvala je burne reakcije u javnosti.

Foto: Instagram

Podsetimo, reč je o haljini koju je Merilin nosila prilikom izvođenja rođendanske pesme tadašnjem predsedniku Sjedinjenih Američkih Država – Džonu F. Kenediju, što se smatra jednim od najupečatljivijih momenata zabeleženih kamerom u istoriji televizije.

Nakon što je lavinu smeha izazvalo to što je Kim, i pored toga što je skinula pozamašan broj kilograma kako bi stala u ovu haljinu, ipak morala da krije pozadinu bundom jer nije mogla da zakopča haljinu u ovom delu, budući da su njene obline pozamašnije od onih kojima je mogla da se pohvali Merlinka, sada je usledio novi šok.

Naime, Kardašijanova je upropastila čuvenu haljinu za koju nije imala dopuštenje da prekraja, što pokazuju poslednje objavljene fotografije.

Haljina, koja je decenijama unazad bila muzejski eksponat, sada je vidno oštećena pozadi, te su tako određeni delovi rašiveni, a nedostaje i nekoliko kristala koji su se nalazili na njoj.

Izvor: pulsonline.rs