OVAKO SE GOVORI O BIVŠOJ: Vladan Savić održao lekciju muškarcima ,,Kada je najteže treba ostati šmeker”

Frontmen grupe ,,Magla benda” Vladan Savić i Jovana Jocić nedavno su se rastali

Foto: Instagram

Iz ljubavnog odnosa dobili su ono najlepeše, preslatku devojčicu Anđeliju. Iako više nisu par, oboje se trude da daju sve od sebe kako bi njihova ćerka bila srećna i zadovoljna.

Očigledno neke stvari boje razumeš tek kada ih doživiš, stoga pevač priča koliko je ćerka promenila njegov život:

– Pričali su mi muškarci da su tek posle nekoliko meseci postali svesni da su roditelji i istinski se povezali sa detetom. I kod mene je bilo tako. Iskreno, ne mogu da kažem da sam odmah razmišljao: “Ej, postao sam tata, sad se sve menja”. Pustio sam da život teče, a sada shvatam da sam sazreo. Imam nekog koga ću zauvek voleti najviše na svetu, za koga ću se boriti, raditi i živeti – priča Vladan Savić.

S obzirom na to da su Jovana i Vladan skoro proslavili Anđeliji drugi rođendan i to zajedničkim snagama, to mnogo govori o njihovom međusobnom odnosu:

 Anđelija je bila presrećna, a ja volim takvu da je vidim. Njena mama je preuzela organizaciju na sebe, ali smo se konsultovali oko svih bitnih stavki. Uprkos rastanku, Jovana i ja funkcionišemo super, bez loše energije. I u rođendanskoj čestitki koju sam objavio na „Instagramu“ potpisao sam nas oboje. Ko je uz dete ako ne mama i tata? – smatra pevač.

Potpuno iskreno pevač je otkrio na koji način posmatra razvod sa bivšom suprugom Jovanom, kao i kako bi trebalo dalje funkcionisati sa osobom kada ljubav prestane:

– Prošao sam to, znam da je teško “ishendlovati”, ali, ljudi, dešava se i nije smak sveta. Kad je najteže, treba ostati šmeker i gospodin. To je poruka za sve tate. Ako i pomislite da iz sujete uradite nešto loše, znajte da to nije dobro ni za vas, ni za bivšeg partnera, ni za dete, a ni za vaše porodice. “Spustite loptu” i počnite novi život, drugačiji. Bogati ste, imate decu, dajte im pravu energiju koju ćete i vi imati samo ako sa bivšim partnerom izgradite dobar odnos. Deca sve osete, a nisu kriva i ne zaslužuju da trpe – napomenuo je on za Hello.