PEVAČICA SELENA GOMEZ OBJASNILA ZBOG ČEGA SE OSETILA SE*SUALIZOVANOM TOKOM KARIJERE

Ponekad volim da se osećam se*si, ali to ne znači da to radim zbog nekog drugog. To može biti samo za mene

Foto: Instagram

Selena Gomez je prošla put od Diznijeve zvezde do muzičke i glumačke senzacije, međutim, ona se sa sasvim drugog stanovišta osvrće na svoju karijeru. Sada, ona govori o jedinom žaljenju koje je imala tokom svog uspona na vrh.

U razgovoru, Gomez je pred kolegama Trejsi Elis Ros, Ejmi Šumer, Moli Šenon, Kvintom Branson i Bridžit Everet ispričala kako se tokom svog uspona u karijeri osećala “posramljeno” i “preterano se*sualizovano”.

Šumer, koji glumi u Hulu televizijskoj seriji “Life & Beth”, iskoristila je priliku da pohvali 29-godišnju glumicu i pevačicu što je sama sebi utrla put kroz industriju, uprkos tome što je bila “seksualizovana u tako mladoj dobi”.

Možda vas zanima: NIJE BILA PRINCEZA! Ovo su izmišljotine o pokojnoj Dajani, istina je konačno našla svoj put!

Gomez je nastavila svoje izlaganje i pomenula određeni trenutak u svojoj pevačkoj karijeri zbog kojeg se osećala posramljenom.

Ona je objasnila je da joj je omot albuma bio neprirodan jer nije “preterano se*sualna osoba”.

FOTOGRAFIJU MOŽETE POGLEDATI OVDE: SELENA GOMEZ POTPUNO NAGA!

– Ponekad volim da se osećam se*si, ali to ne znači da to radim zbog nekog drugog. To može biti samo za mene – rekla je ona.

Iako nije pomenula naslovnicu albuma o kojoj je reč, Gomez se pojavila gotovo naga na omotu svog albuma “Revival” iz 2015, kada je imala 24 godine.

Uprkos ovoj naslovnici i pristajanju na zahteve saradnika tada, ona je uspela da se izbori za to kako želi da bude predstavljena u javnosti, jer je osvestila šta je ono što joj ne prija i od čega mora da odstupi.

Izvor: ona.telegraf.rs