SAVRŠENO SE UKLAPA U PORODICU SPORTISTA Saška Veselinov može da postane deo Đokovića! (FOTO)

Voditeljka i devojka brata našeg najpoznatijeg sportiste Novaka Đokovića Saška Veselinov obavila je video i pokazala da se savršenu uklapa u porodicu sportista

Foto: Instagramposta

Kako su svi u porodici Đoković nastrojeni zdravom načinu života i treniranju, Saška je pokazala da je porodica njenog dečka slična njoj.

Pročitajte i: Ovako uživaju kada ih niko ne gleda, Saška objavila emotivnu čestitku posvećenu Đoletu Đokoviću!

Na jahti se ne uživa, nego i trenira.

– Dobro došli na moj današnji trening- napisala je ona dok trenira na jahti kao da nije u pokretu.

Foto: Printscreen Instagram video

Priznaćete mnogo je lakše trenirati kada ste u ovakvom okruženju, a mlada voditeljka nalazi se u Španiji gde odmara sa Đoletom Đokvićem sa kojim je nedavno proslavila godinu dana skladne i lepe veze.

Kako je Đole želeo da se uvek vraćaju u isti dom, par je ubzo počeo da živi zajedno:

– To je vrlo interesantno pošto mi od prvog dana nezvanično živimo zajedno. Ja sam živela u centru u iznajmljenom stanu i od prvog dana je nekako on bio tu kod mene. Posle dvadesetak dana zabavljanja otišli smo zajedno na more i tamo smo bili jedno dve nedelje. Kada smo se vratili došao je kod mene i rekao ” ne mogu više da prenosim te stvari”, pošto on uzme neku torbu napuni stvarima za par dana, donese kod mene, nakon toga menja i tako. Onda je samo rekao “voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću”. I tako smo i otpočeli zajednički život i stvarno je prelep osećaj- rekla je voditeljka za medije.