OVAJ ZAGRLJAJ BRIŠE SVE BRIGE Prva fotografija nakon razvoda Danijele Dimitrovske

Srpska manekenka Danijela Dimitrovska na odmoru je sa sestrom

Foto: ATA Images

Možda vas zanima: ISPOVEST VERICE ŠERIFOVIĆ Pre Evrosonga Mariju je naterala da popije OVO

Uživa u šetnji po planinskim vrhovima, udiše čist vazduh, te verujemo da Danijeli prija promeni sredine. Nedavno, javnost je iznenadila vest da su voditelj Ognjen Amidžić i lepa manekenka odlučili da stave tačku na svoju višegodišnju ljubav. Bivši par dalje nije želeo da komentariše svoju odluku.

Nakon teškog perioda, Danijela je otputovala u Grčku, a ovih dana uživa sa sestrom na planini i priprema se za nove poslovne obaveze.

Jedan emotivni trenutak sestre su i ovekovečile.

Foto: Instagram

Saznajte i: LEKCIJA MODE DANIJELE DIMITROVSKE Posle razvoda impresionira u ovom komadu

Da podsetimo, Danijela je svoju karijeru započela još 2004. godine kada je pobedila na takmičenju Elite Model Look. U narednu godinu preselila se u Pariz. Radila je sa brendovima kao što su Vera Wang, Hugo Boss, Dior, Carolina Herrera, Chanel, Kenzo, Valentino, Moschino (Moskino), Givenchy (Živenši), Stella McCartney (Stela Mekartni), Louis Vuitton (Luj Viton), Anne Fontaine (En Fontejn), Benetton, Christian Lacroix (Kristijan Lakroa), French Connection (Frenč Konekšn), Leonard, Marella, YSL (Iv Sen Loran) i drugi…Našla se i na naslovnicama prestižnih modnih časopisa.