BLAGOSLOV NAKON DVA GUBITKA Nina ponosno izgubila najslađu opkladu

Povod jednog od iskrenijih razgovara  je prelepa vest u porodici Novaković, Nina će treći put postati mama. Kako joj se želja ostvarila, nakon dva sina, u porodicu stiže devojčica.

Foto: Instagram

Možda vas zanima KUVAJTE SA NINOM- poznata blogerka proslavila se RECEPTOM ZA TORTILJE, a sada otkriva sve TRIKOVE U KUHINJI I DA LI MOŽE DA SE ŽIVI OD INSTAGRAMA

Na Instagramu poznatija kao ,,Kuvanje sa Ninom”, mlada mama nakon mnogobrojnih uspeha dobila je zasluženi ,,poklon”.

S obzirom na to da je izostanak ciklusa prvi znak koji može ukazati na trudnoću, a nedovoljno je precizan, Nina nije bila sigurna da li je zaista trudna:

-Saznala sam dve nedelje nakon dolaska sa mora da sam u drugom stanju. Imala sam mučnine koje su asocirale na one koje su se dešavale u prethodnim trudnoćama. Sada je to intezivnije. Suprug mi je rekao ,,Ma ti si trudna”- priča ona.

Kako je razgovor sa Ninom uvek opušten, a detalje iz privatnog života deli bez ustezanja, iskreno i srčano priznaje da nije verovala da je trudna, te sa suprugom našalila i kladila verujući da je ona u pravu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Novakovic (@kuvanje_sa_ninom)

Srećne vesti

Nina je ipak izgubila opkladu.

-Kada sam saznala da sam trudna bila sam u šoku jer ova trudnoća nije bila planirana, jednostavno rečeno desilo se.  Prva reakcija je bila šok- priča Nina. S obzirom na to da ima bliznance koji su još uvek bebe, strah kao prva reakcija je potpuno opravdana.

-Postojao je strah, jer oni će imati devetanest meseci kada dobijemo treću bebu. Šokiranost me je brzo prošla jer mnogo volimo decu i dobro se ,,borimo”, a ja sam nažalost pre njih izgubila dve trudnoće, ovo je blagoslov.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Novakovic (@kuvanje_sa_ninom)

Ovako izgled život iz snova

-Kada smo saznali da stiže devojčica, bilo smo posebno srećni jer to je nešto o čemu smo sanjali. Zamišljala sam da imamo troje dece. Biću iskrena, ne baš ovako brzo i sa ovakvo malom razlikom, ali verujem da se sve dešava sa razlogom- iskreno govori Nina i objašnjava da je ovo sve što je želela za svoju porodicu i sebe:

-Generalno, toliko je negativnih dešavanja oko nas, naravno van naše porodice, zato treba misliti pozitivno i ovo je veliki blagoslov. Presrećni smo,  ovo je nešto na čemu ću biti večno zahvalna. Živim život kakav sam zamišljala.