ŠERIJATSKI ZAKON JOJ UNIŠTIO ŽIVOT Odrekla se porodice i pobegla, danas je postala traženi MODEL

Rahaf Mohamed je pre tri godine pobegla od porodice i preko Tajlanda dospela do Kanade, čiji je pasoš uzela, odrekavši se prezimena!

Foto: Instagram

Saznajte: ,,NASTUPILI SU I OZBILJNIJI PERIODI” Marija Ćalović ispričala kako je nastao ,,Tatin dnevnik” Sve što plasiramo u javnost je istina

Maltretiranje, pretnje, zlostavljanje bili su deo svakodnevice tokom odrastanja devojke nemirnog duha i željne slobode. Izborila se za nju na najteži mogući način i žrtvovala je sve što je veže za prethodni život u Saudijskoj Arabiji.

Poznato je da je žena u šerijatskom sistemu Saudijske Arabije suštinski biće drugog reda. Prostor i mogućnosti za izražavanje i napredak ne postoje. Muškarcima se tolerišu mnoge stvari koje su širom sveta strogo kažnjive. Ispod burke buktala je nemirna Rahafina krv, željna skidanja stega i bega od represije s kojom se suočavala u porodičnoj kući i to od strane onih koji bi po nepisanom pravilu trebalo da joj pruže najviše ljubavi. Pritisak je bio neizdrživ.

Možda vas zanima: ZNAMO JE IZ SERIJE RUBI: Ova glumica doživela je veliku tragediju, danas izgleda potpuno drugačije!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rahaf Mohammed (@rahafcaofficial)

Novopečena Kanađanka je doživela brojne traume od strane braće i majke, a vrhunac je bilo silovanje taksiste. Odvezao je na daleku, nepoznatu lokaciju i obeščastio. Upoznavanjem drugih sapatnica preko interneta i onih koje su se spasile, krenula je sa planom bega.

Prvo se uputila ka Tajlandu, Šest dana je čamila u hotelu, pravdajući se da joj nema nazad, jer će je porodica zbog stuba srama sigurno ubiti. Nastavila je dalje preko Pacifika do Kanade, gde je pronašla novi život.

Svesna svog atraktivnog izgleda, Rahaf je otvorila stranicu na “Only Fans”-u. Raskrstila je sa svojom verom, odbacila staro prezime i poreklo. Sada je traženi model, koji mnogi prate zbog rasne kose i tetovaža.

Izvor: stil.kurir.rs