ŽELIM DA SE OSTVARIM KAO MAJKA Teodora Džehverović o planovima sa dečkom: Na ovo će Nino morati da se navikne

Teodora Džehverović i Nino Čelebić nerazdvojni

Foto: Instagram

Pevačica već duži vremenski period uživa sa popularnim košarkašem, a kako je ušla u radno leto trudi se da svaki slobodan trenutak provede sa njim.

– Uživamo koliko možemo, jer sada počinjem da radim baš dosta, i sada nam je svaki trenutak dragocen pa se trudim da ga iskoristimo što više možemo. Odmah sam mu rekla, da su mediji takvi, kada napišu da smo raskinuli, da smo nešto rekli, mora da se navikne na te stvari, ali mi je samo krivo zbog naših bliskih ljudi, koji nas pitaju da li je sve u redu i šta se dešava, to me samo nervira, mada ja sam se navikla na te stvari – ističe Teodora za “Blic“.

Da li je vaš skorašnji natpis “mama” na fotografiji imao veze sa majčinskim instinktom?

– Nije u pitanju majčinski instikt, to je samo kao fora, pošto sam se pojavila kao tinejdžerka, ali negde sa dvadeset i pet prosto nisi više, nego polako već odrasla žena, te sam bila u fazonu sad sam malo odrasla, ali sam klincima idol. Tako da nije bilo je u tom fazonu, nego potpuno neka druga fora.

Da li planirate da se ostvarite u ulozi majke?

– Ove godine ne, jer to su neke stvari koje i ne mogu da se planiraju. Mada tako kad kažem zvuči kao neki kliše, ali ne znam šta me sutra čeka… Naravno da pored uspeha koji doživljavam svakodnevno želim da se ostvarim i kao majka i kao žena, ko još nije u tom fazonu, to su prelepe stvari.

Saznajte i: Teodora izazovno pleše sa drugim muškarcem dok je Nino samo posmatra

Izvor: HypeŽena/Blic