POZVALA DRUGARICE NA SVADBU, IMALE OVAJ ZAHTEV Svi komentarišu ,,Bezobrazne su”

Jedna devojka koja uskoro treba da se uda, otkrila je kako su joj drugarice tražile da za njih obezbedi smeštaj i prevoz

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem raznih ispovesti, devojka je podelila svoju muku sa drugaricama, koje su imale par zahteva vezano za njenu predstojeću svadbu:

– Kada sam pozvala drugarice na svadbu, koju ću da pravim u rodnom gradu, tražile su da im obezbedim smeštaj i platim prevoz. Smeštaj sam svakako organizovala, za sve koji dolaze iz drugih gradova i bude im trebalo da prespavaju, ali nikad nisam čula da treba da im platim prevoz. Je l zna neko nešto više o ovome i da li treba još nešto da se obezbedi ljudima koji dolaze sa strane – pitala je ova devojka, a onda dobila i dosta odgovora:

– Onaj ko želi i može da taj će i doći, ti nisi u obavezi da ikome išta obezbediš. To što si im organizovala smeštaj je za svaku pohvalu, ali svakako nije bila tvoja obaveza. Opusti se i uživaj na svadbi sa ljudima koji zaista žele da budu uz tebe taj dan.

– Izvini, ako me zoveš u drugi grad ili državu u obavezi si da obezbediš smeštaj. Još treba da te darujem, platim prevoz i noćenje. Nema danas niko para za bacanje. Tako je mojoj prijateljici na svadbi bio naš prijatelj sa curom, dao joj 50 evra, a ona njemu sad treba da ide u drugu državu o svom trošku sve i još da ga daruje, a svadba u nekom de luks hotelu, gde sama stolica košta 100 evra, a pozvani su i ona i muž. Nema niko 500 evra da baci na nečiju svadbu.

– Tvoja je svadba i bitan ti je dan, a one ti to traže. Bezobrazne su. Verovatno znaju koliko si uzbuđena i nervozna i to rade. Nije fer.

– Ja sam se udala u drugoj državi, sve moje zvanice su imale plaćen hotelski smeštaj, a prevoz su sami platili.

Šta vi mislite, da li mladenci treba da organizuju i smeštaj i prevoz za goste, ili samo jedno (ili drugo)?

SAZNAJTE I:

Šta dokazuje čaršav posle PRVE BRAČNE NOĆI?

Izvor: informer.rs