ŽENA SA JEDNOM OBRVOM OSVOJILA SVET: Nekonvencionalnom lepotom postala poznato lice u svetu modne industrije

Sofija Hadžipanteli je američka manekenka grčko-kiparskog porekla, savršeno izvajanog tela i prelepih zelenih očiju, ali potpuno drugačija od ostalih.

Foto: Insatgram

Sofija ima 25 godina i već je poznato lice u svetu modne industrije. Dosad je imala saradnju sa renomiranim časopisima kakvi su Vog, El, Harpers bazar, a nastupala je i na revijama mnogih poznatih modnih brendova. Ono što Sofiju izdvaja od drugih jesu njene upečatljive spojene obrve koje s ponosom pokazuje.

Njene guste crne obrve, spojene na sredini tako da čine jednu celinu, potpuno odudaraju od savremeno prihvaćenih stereotipa konvencionalne lepote, a ova mlada žena ih namerno ističe i na njih je posebno ponosna.

 

Ponosna na svoje korene i svoje poreklo, odlučila je da odneguje i istakne ovu genetsku karakteristiku svojih predaka i pokuša da uđe u svet mode takva “nesavršena”, kakva jeste, sa jednom obrvom, pegama na licu i “skromnom” visinom od 168 cm. I uspela je.

 

Ono što bi do pre desetak godina bilo nezamislivo, sada je, u eri pozitivizma i prihvatanja sopstvenog tela i različitosti, postalo ostvarivo.

Izvor: superzena.bd2.net