OVAJ DETALJ IH ODAO Tajno venčanje Dee i Mladena, otkrili ih kumovi!

Venčanje Dee Đurđević i Mladena Mijatovića konstantna je tema medija, najpre zbog toga što je par nakon voditeljkine nesreće promenio priču o tome

Foto: Instagram

Pre nego što je doživela saobraćajnu nesreću Dea Đurđević i Mladen Mijatovć za medije su rado govorili o zajedničkoj budućnosti. Bilo je tu i nekih planova za svadbeno veselje, nažalost nakon višestrukih operacija sa kojima se voditeljka susrela i oštećenjem ruke, venčanje Dee Đurđević i Mladena Mijatovića palo je u drugi plan.

Pročitajte: Voditeljka ostavlja bez daha! Praktična žena u kupćem kostima raspametila sve

Voditelj crne hronike TV Pink u jednom javnom izlaganju čak je napomenuo da mu to nije na listi prioriteta, te da on i Đurđevićeva i bez zvanične potvrde matičara uživaju u zajedničkom životu i vezi koju stalno nadograđuju.

Pročitajte: Marija Egelja pokazala dijamant

Jedna slika, koja se na društvenim mrežama pojavila nedavno, međutim, potpuno je zbunila njegove i Deine fanove, koji su još jednom s punim pravom posumnjali da se venčanje Dee Đurđević i Mladena Mijatovića ipak dogodilo i to tajno.
Foto: Instagram

Na slici par pozira sa autorom emisije “Iza rešetaka” Mašanom Lekićem i njegovom izabranicom Kristinom Nikolić, a Dea je u komentaru koji fotografiju opisuje oslovljena sa kumice, zbog čega je i nastala sumnja o svadbi.

 Fotografija, nažalost,  nije proizvod proslave venčanja, već rođendana voditeljke, a budući da su parovi na njoj planirali jednoga dana danas da se okume, pomenuta šala je bila na mestu.

Izvor: story.rs