ŠVARCENEGER ODBIO DA FINANISRA SINA: Odmah po završetku studija rekao je ,,Dalje ideš sam”

Džozef Bena, sin Arnolda Švarcenegera, otkrio je da je njegov otac odbio da ga finansira kada je završio faksa.

Foto: Instagram

Kao što je poznato, Arnold je Džozefa dobio sa kućnom pomoćnicom, koja je navodno bila trudna u isto vreme kada je glumčeva supruga Marija Šrajver čekala njihovo četvrto dete.

Džozef je saznao ko mu je otac tek 2011. godine, kada mu je baka objasnila sve, a od tada mu se, prema sopstvenom priznanju, život promenio

Krenuo je očevim stopama, pa postao glumac i bodibilder, ali kada je otac prestao da ga finansira posle fakulteta, on se okrenuo nekretninama kako bi mogao da se izdržava.

-Zahvalan sam ocu što mi je pomagao tokom fakulteta. Ali sada kada je to gotovo, on mi je rekao: “Dalje ideš sam”. Pomislio sam: “Kakvo sr*nje!”

Kako ističe, on je pokušavao da se bavi tada glumom, ali mu nije pošlo za rukom, pa je morao da krene drugim putem.

-Trebao mi je posao, uloge nisam dobijao i nisam imao kako da zaradim. Morao sam nešto da radim, pa sam počeo da volontiram u jednoj agenciji za nekretnine. Hteo sam da naučim što je više moguće i da zaradim novac. Ali sam onda počeo da uživam u tome i shvatio sam da to dobro radim, tako da sam dobio licencu – zaključio je Džozef.

Zanimljivo je da Arnold Švarceneger nije jedini holivudski roditelj koji je prestao da finansira dete nakon fakulteta. NBA legenda Šakil O’Nil je uradio isto, te objasnio kako želi da njegova deca rade da bi naučili šta znači da budu uspešni.

Izvor: pink.rs